Gå til innhold

Toro vs fjordland risgrøt?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvilken ferdige risgrøt er best av fjordland og toro?

Anonymkode: 1aa50...e98

Skrevet

Jeg foretrekker Fjordland. Det er også en "renere" grøt, den er laget av kun ris, helmelk og salt.

Anonymkode: 7f841...6e2

Skrevet

Fjordland. Toro blir for søt! Men den beste er fra Nordfjord. Fåes i 2 pk på Rema butikker. Koster 20,- for to poser a 450 gr tror jeg det var.

Anonymkode: 19f60...f2f

Skrevet

Jeg ble nysgjerrig etter det innlegget her,hadde bare smakt Toro sin. Idag så jeg Fjordland til 10kr hos Bunnpris så måtte prøve😝

 

Og yess,Fjordland var mye bedre! Kommer ikke til å kjøpe Toro risgrøt igjen.

Skrevet

Jeg liker Fjordland best, ungene liker Toro 😆

Skrevet

Spiser det ikke så ofte, men jeg pleier å lage det med Ming grøtris. Synes den er god, er billigere og den inneholder kun ris (muligens kokt før den tørkes), intet annet. Ser ikke helt hvorfor man skal kjøpe ferdigvariant av noe som er såpass enkelt å koke opp. Hvis man ikke orker å blande ris og melk i en panne, da er man jaggu lat! 😊

Anonymkode: d4057...981

Skrevet

Fjordland 😛 

Anonymkode: f8d06...e76

Skrevet

Toro! 

Anonymkode: c7f2f...dd7

Skrevet

Hva med den de hadde på Samvirkelaget da? Den pleide jeg å kjøpe, for den var billig.

Anonymkode: e4eae...a07

Skrevet
27 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Spiser det ikke så ofte, men jeg pleier å lage det med Ming grøtris. Synes den er god, er billigere og den inneholder kun ris (muligens kokt før den tørkes), intet annet. Ser ikke helt hvorfor man skal kjøpe ferdigvariant av noe som er såpass enkelt å koke opp. Hvis man ikke orker å blande ris og melk i en panne, da er man jaggu lat! 😊

Anonymkode: d4057...981

*applauderer* 🙄

Anonymkode: d8c05...a6a

  • Liker 6
Skrevet
30 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Spiser det ikke så ofte, men jeg pleier å lage det med Ming grøtris. Synes den er god, er billigere og den inneholder kun ris (muligens kokt før den tørkes), intet annet. Ser ikke helt hvorfor man skal kjøpe ferdigvariant av noe som er såpass enkelt å koke opp. Hvis man ikke orker å blande ris og melk i en panne, da er man jaggu lat! 😊

Anonymkode: d4057...981

Og man er jaggu meg evneveik når man ikke klarer å forholde seg til det som er tema. 

Anonymkode: 5a572...b25

  • Liker 8
Skrevet
35 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Og man er jaggu meg evneveik når man ikke klarer å forholde seg til det som er tema. 

Anonymkode: 5a572...b25

Ja, ikke sant? Det å foreslå et annet alternativ er å spore fullstendig av.

Anonymkode: d4057...981

Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Spiser det ikke så ofte, men jeg pleier å lage det med Ming grøtris. Synes den er god, er billigere og den inneholder kun ris (muligens kokt før den tørkes), intet annet. Ser ikke helt hvorfor man skal kjøpe ferdigvariant av noe som er såpass enkelt å koke opp. Hvis man ikke orker å blande ris og melk i en panne, da er man jaggu lat! 😊

Anonymkode: d4057...981

Jeg brukte også Ming grøtris før, men synes Fjordland smaker bedre, så jeg har gått over til det 99 av 100 ganger jeg spiser grøt nå. Gir pluss for at det tar kun 3 minutter fra man kommer inn på kjøkkenet og frem til maten er spiseklar, og så blir det kun én skje i oppvask. Perfekt de dagene jeg har det travelt, men likevel ønsker en god middag!

Har prøvd Toro sin også. Likte den ikke.

Anonymkode: e2ad8...9d6

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...