AnonymBruker Skrevet 26. november 2018 #1 Skrevet 26. november 2018 Jeg har så lyst på ferdigpizza i dag, men stekovnen min steker bare ikke jevnt. Jeg har prøvd et par ganger før og endte med en pizza som var overstekt på toppen og deigete i bunnen. Men jeg har så lyst på pizza i dag og tenkte gi det et nytt forsøk. Sist stekte jeg på over/undervarme/rist. Hvordan er det best å få stekt pizzaen jevnest mulig? Dette har kun vært et problem for pizza, steikovnen min er grei nok til andre ting, så jeg vet ikke helt hva som er problemet. Lurer på å steke på varmluft og plate? Men aner ikke hva som steker jevnest. Anonymkode: f52ef...7f9
AnonymBruker Skrevet 26. november 2018 #2 Skrevet 26. november 2018 Du sa ingenting om du har sjekket at undervarmen fungerer. Anonymkode: 47906...037
AnonymBruker Skrevet 26. november 2018 #3 Skrevet 26. november 2018 1) Sjekk om undervarmen fungerer 2) Stek på nederste rist. Anonymkode: 61487...d32
Gjest Paramount Skrevet 26. november 2018 #4 Skrevet 26. november 2018 Du får kjøpt sånn keramikk-plate som varmes opp med ovnen, den fordeler varmen jevnt dersom det er problemet med ovnen, men i en normalt god ovn trenger du egentlig ikke det.
AnonymBruker Skrevet 26. november 2018 #5 Skrevet 26. november 2018 Stek pizzaen med fyllet ned, og på nederste hakk. Anonymkode: b83c9...464 1
AnonymBruker Skrevet 27. november 2018 #6 Skrevet 27. november 2018 Har du grillelement i ovnen, som gjør at den varmer seg ekstra raskt opp? I så fall må du vente noen minutter etter at ovnen har fått rett temperatur før du setter inn pizzaen. Ellers vil du få en grilleffekt av det varme grillelementet, som du ikke ønsker. Anonymkode: 0c408...5d4
AnonymBruker Skrevet 28. november 2018 #7 Skrevet 28. november 2018 På 26.11.2018 den 23.51, AnonymBruker skrev: Stek pizzaen med fyllet ned, og på nederste hakk. Anonymkode: b83c9...464 Ja, det blir nok en digg pizza... Anonymkode: ef140...539 1
AnonymBruker Skrevet 28. november 2018 #8 Skrevet 28. november 2018 Har du varmluft? Anonymkode: 41807...b45
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå