AnonymBruker Skrevet 23. november 2018 #1 Skrevet 23. november 2018 I alle år har vi pleid å ha pinnekjøtt og ribbe, men en ting jeg aldri har prøvd, er kalkun tilberedt slik den skal være til jul. Siden kalkun har lett for å bli tørt og smakløst om det ikke tilberedes ordentlig, har jeg lyst til å teste det ut et sted der de (forhåpentigvis) vet hvordan dette skal tilberedes. Noen som har et forslag til restaurant i Bergen som har det? Anonymkode: ae786...a73
AnonymBruker Skrevet 26. november 2018 #2 Skrevet 26. november 2018 Ingen forslag? 😥 Anonymkode: ae786...a73
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå