Chablis Skrevet 20. november 2018 #1 Skrevet 20. november 2018 Hver gang jeg steker vafler blir de sprø, og selv om mange liker dette så vil jeg helst ha myke vafler. Hvordan får jeg til dette? Er det mengden smør det går på?
MammaMums Skrevet 20. november 2018 #2 Skrevet 20. november 2018 Ikke piske eggene så mye, sånn at det kommer mindre luft i eggene kanskje? Liker også myyyyke vafler 😍
AnonymBruker Skrevet 20. november 2018 #3 Skrevet 20. november 2018 La de avkjøles litt. De er sprø bare når de er rykende ferske er min erfaring Anonymkode: f52a0...761
Muskath Skrevet 20. november 2018 #4 Skrevet 20. november 2018 (endret) Litt mindre smør og litt mer egg kanskje. Legg vaflene oppå hverandre i en stabel når de er ferdigstekt. Legg et kjøkkenhåndkle over mens de avkjøler seg. Endret 20. november 2018 av Muskath
Chablis Skrevet 20. november 2018 Forfatter #5 Skrevet 20. november 2018 5 minutter siden, Muskath skrev: Litt mindre smør og litt mer egg kanskje. Legg vaflene oppå hverandre i en stabel når de er ferdigstekt. Legg et kjøkkenhåndkle over mens de avkjøler seg. Her i huset rekker de sjelden å kjøle seg ned, de rekker ikke komme på bordet engang.. Ungene står i kø ved jernet 🤣 Men ja skal prøve litt mer egg og mindre smør 👍
Muskath Skrevet 20. november 2018 #7 Skrevet 20. november 2018 Just now, Elektra said: Her i huset rekker de sjelden å kjøle seg ned, de rekker ikke komme på bordet engang.. Ungene står i kø ved jernet 🤣 Men ja skal prøve litt mer egg og mindre smør 👍 😋
AnonymBruker Skrevet 20. november 2018 #8 Skrevet 20. november 2018 Bruk margarin i stedet for smør. Anonymkode: 785a9...89b
AnonymBruker Skrevet 20. november 2018 #9 Skrevet 20. november 2018 Bruk syrnet melk i. Garantert myke vafler! Anonymkode: f36e0...451
exictence Skrevet 20. november 2018 #10 Skrevet 20. november 2018 Mindre smør og uten sukker. Strø sukker på etterpå heller
AnonymBruker Skrevet 20. november 2018 #11 Skrevet 20. november 2018 Legg de i stabel. Jeg elsker sprø vafler, så jeg kommer gjerne på besøk til deg for å få sprø legger jeg de på rist ved siden av hverandre. Anonymkode: e4618...953 1
Chablis Skrevet 20. november 2018 Forfatter #12 Skrevet 20. november 2018 7 minutter siden, exictence skrev: Mindre smør og uten sukker. Strø sukker på etterpå heller Dette kan være problemet!! Jeg bruker mye mer sukker enn oppskriften sier.. 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Legg de i stabel. Jeg elsker sprø vafler, så jeg kommer gjerne på besøk til deg for å få sprø legger jeg de på rist ved siden av hverandre. Anonymkode: e4618...953 Velkommen! 😁
exictence Skrevet 20. november 2018 #13 Skrevet 20. november 2018 16 minutter siden, Elektra skrev: Dette kan være problemet!! Jeg bruker mye mer sukker enn oppskriften sier.. O ja, da er det nok det som gjør det. Stekt smør og sukker blir karamellhardt 2
Chablis Skrevet 20. november 2018 Forfatter #14 Skrevet 20. november 2018 2 minutter siden, exictence skrev: O ja, da er det nok det som gjør det. Stekt smør og sukker blir karamellhardt Selvfølgelig, om jeg hadde brukt huet hadde jeg skjønt det 🤣 1
AnonymBruker Skrevet 20. november 2018 #15 Skrevet 20. november 2018 Tror også helmelk/fløte gir sprøere vafler enn lettmelk. Også må man steke dem litt mindre da Anonymkode: 3ef56...d67
AnonymBruker Skrevet 20. november 2018 #16 Skrevet 20. november 2018 1 time siden, Elektra skrev: Hver gang jeg steker vafler blir de sprø, og selv om mange liker dette så vil jeg helst ha myke vafler. Hvordan får jeg til dette? Er det mengden smør det går på? For meg er det omvendt. Jeg elsker sprø vafler, men de blir alltid myke. Har du oppskrift på disse sprø vaflene? Anonymkode: cba80...37a
Chablis Skrevet 20. november 2018 Forfatter #17 Skrevet 20. november 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: For meg er det omvendt. Jeg elsker sprø vafler, men de blir alltid myke. Har du oppskrift på disse sprø vaflene? Anonymkode: cba80...37a Ekstra mye sukker.. 🤣(snakker et par dl ekstra)
AnonymBruker Skrevet 20. november 2018 #18 Skrevet 20. november 2018 Som flere her sier: Det viktigste er å legge dem i stabel etter hvert som du steker. Da slår varmen og litt fuktighet inn i dem, og de blir myke. Samme når man steker feks lomper, hjemmelagde tortillas eller naanbrød. Anonymkode: e5827...994
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå