Gå til innhold

Rydding - miljøstasjoner


Cherie

Anbefalte innlegg

Var akkurat ute en tur for å hive diverse glassflasker fra påsken og fra sommeren som var (jepp opprydning på hytta) og ble helt sjokkert når jeg kom opp til miljøstasjonen ved en bensinstasjon oppe i veien her.

Det så ikke ut!!! Det var HELT tydelig at mange har hatt "hjemme + rydde i huset påske". Det så ikke ut!! Og et raskt overblikk gjorde det tydelig at ganske mange hadde gitt faen i hva som kunne kastes der og ikke. En ting var det at beholderne/konteinerne for f.eks papp var fylt til randen, sånt skjer jo gjerne når det blir mange helligdager på rad, men det hadde da ikke stoppet folk må du tro!! lass på lass var plassert utenfor konteinerene.. så utrolig stygt!!!

Jeg blir så sinna!! Prøver de å kvitte oss med den fine muligheten vi har til å gratis kvitte oss med papp, metall, glass, klær,sko og tøy???

Er det like ille andre steder etter påska?

Vet ikke om dette passet her, men siden folk tydligvis har ryddet i huset sitt så.........

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Violetta

Lurer på hva du gjør med søppelet ditt når du kommer til den miljøstasjonen - tar det med deg igjen eller? Har man hatt opprydning og i tillegg kjørt et stykke for å bli kvitt rasket, er det veldig fristende å legge det igjen...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...