AnonymBruker Skrevet 18. november 2018 #1 Skrevet 18. november 2018 Jeg har prøvd flere oppskrifter på sjokoladepudding, men synes ikke noen av dem har sammen konsistens som den man kjøper. Hva gjør jeg feil? Anonymkode: b8354...fda
Muskath Skrevet 18. november 2018 #2 Skrevet 18. november 2018 Den jeg lager ( eller de) har ikke samme konsistens som kjøpepudding, syns den hjemmelagde er bedre.
AnonymBruker Skrevet 18. november 2018 #3 Skrevet 18. november 2018 49 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg har prøvd flere oppskrifter på sjokoladepudding, men synes ikke noen av dem har sammen konsistens som den man kjøper. Hva gjør jeg feil? Anonymkode: b8354...fda Det du gjør feil er å tro at det er ferdigproduktene som setter standarden for hvordan mat "skal" være, mens sannheten er at det oftest er ferdigproduktene som er feil. Anonymkode: 01409...be8
AnonymBruker Skrevet 18. november 2018 #4 Skrevet 18. november 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Det du gjør feil er å tro at det er ferdigproduktene som setter standarden for hvordan mat "skal" være, mens sannheten er at det oftest er ferdigproduktene som er feil. Anonymkode: 01409...be8 Men det er den konsistensen jeg ønsker. Anonymkode: b8354...fda
AnonymBruker Skrevet 18. november 2018 #5 Skrevet 18. november 2018 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Men det er den konsistensen jeg ønsker. Anonymkode: b8354...fda Da må du holde deg til kjøpevariant da. Den er tilsatt stivelse og stabilisator for å få nettopp den konsistensen den har. Evt prøve å lage den med annen stivelse enn gelatin. Anonymkode: b400d...963
Gjest Zeitgeist Skrevet 18. november 2018 #6 Skrevet 18. november 2018 Hvis det er konsistensen du er ute etter, så kan du lage en sjokolade-panna cotta, som f.eks. her: https://trinesmatblogg.no/recipe/panna-cotta-med-sjokolade-og-espresso/ https://jacobs.no/Kolonialen/Oppskrifter-kolonialen/Dessert/Sjokolade-panna-cotta/ https://www.williams-sonoma.com/recipe/chocolate-panna-cotta.html
AnonymBruker Skrevet 19. november 2018 #7 Skrevet 19. november 2018 12 timer siden, Zeitgeist skrev: Hvis det er konsistensen du er ute etter, så kan du lage en sjokolade-panna cotta, som f.eks. her: https://trinesmatblogg.no/recipe/panna-cotta-med-sjokolade-og-espresso/ https://jacobs.no/Kolonialen/Oppskrifter-kolonialen/Dessert/Sjokolade-panna-cotta/ https://www.williams-sonoma.com/recipe/chocolate-panna-cotta.html Takk, skal prøve Anonymkode: b8354...fda
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå