Lille Skrevet 21. august 2002 #1 Del Skrevet 21. august 2002 Er det noen som har en god oppskrift? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Missuganda Skrevet 21. august 2002 #2 Del Skrevet 21. august 2002 Jeg bruker å ha ingefær som krydder sammen med salt og fersk hvitløk. Det blir kjempegodt. :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mistyen Skrevet 21. august 2002 #3 Del Skrevet 21. august 2002 tja.... Fra bunnen av , gjør jeg det slik: Skreller poteter og deler dem iskiver. Legger dem i en kjele og har litt salt over. Hakker en løk og et par fedd hvitløk som jeg legger i kjelen med poteter.Salter og peprer litt. Så heller jeg på fløte slik at det dekker potetene akkurat. Lar det koke til potetene er møre. Så legger jeg potetene i en ildfast form, og strør revet ost over. Inn i ovnen til osten er gyllen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rampoline Skrevet 21. august 2002 #4 Del Skrevet 21. august 2002 Denne oppskriften er enkel og kjempegod. Du trenger: 12-15 poteter 4-5 fedd hvitløk masse revet ost fløte (sånn liten kartong) salt pepper evt. muskat Skrell potetene og skjære dem i skiver. Finhakk hvitløken. Legg potetskiver, hvitløk, ost, salt/pepper/muskat lagvis i ildfast form. Avslutt med ost. Hell fløte over hele. Settes midt i oven på 225-250 grader, i ca 45-60 min (til potetene er møre). Bon appetit! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 21. august 2002 #5 Del Skrevet 21. august 2002 Det blir også veldig godt dersom du tilsetter noen få skiver av selerirot til en av basis-oppskriftene over! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 21. august 2002 #6 Del Skrevet 21. august 2002 hva fløte er det dere bruker?? Matfløte eller kremfløte? Jeg har alltid mat-fløte i mat, men vet det er mange som bruker vanlig kremfløte... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
xeyes Skrevet 22. august 2002 #7 Del Skrevet 22. august 2002 Kremfløte bruker jeg da, syns den gir best smak.. -xeyes Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Titti Skrevet 22. august 2002 #8 Del Skrevet 22. august 2002 Supergod oppskrift; (til en stor form) 15-25 poteter 2 pk fløte (bruker matfløte) 1 gl hvitløkspulver, salt og pepper ca 1/2 gredderost (råfeitende, men gjør max) Skrell potetene, og 'skjær' dem i skiver med ostehøvel, rett oppi forma. Ta et godt lag med potet, hell over fløte, MASSE hvitløkspulver, pluss litt salt og pepper, så potet igjen, fløte, hv.pulver, salt og pepper, til forma er full. Ha i ovnen ca 200 grader, ca 40 min. Ha et godt lag med ost over, putt inn i ovnen igjen og la stå til osten har smeltet godt og du kjenner at potetene er ferdige. Dette er råsnadder og også og varme opp...... Denne må du bare prøve, lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Isabel Skrevet 27. august 2002 #9 Del Skrevet 27. august 2002 jeg har ei kjempegod og superduper enkel oppskrift: poteter purre ringer (ikke alt for mye, det samme gjelder løken...) løk ringer fløte/h-melk salt pepper ost på toppen legg alt dette lagvis (begynn med poteter, slutt med ost) i ei stekepanne (ja faktisk, prøvde det en gang jeg hadde skikkelig lyst på noe godt, men orka ikke vente på at den skulle gratinerest i ovnen) Legg ca 2-3 lag. Tilslutt heller du over fløten/melka, og lar det koke en stund. Smaker akkurat like godt som det som er gratinert i ovnen! Anbefales på det sterkeste!! 8) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lille Skrevet 29. august 2002 Forfatter #10 Del Skrevet 29. august 2002 Takk for alle gode tips, dette skal testes og prøvesmakes i 7 dager til ende. :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå