Gå til innhold

Glemte å varme væsken til bolledeig


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tømte melk rett fra kjøleskapet ned i bakebollen, da jeg var litt over halvveis kom jeg på at jeg hadde glemt å varme den. Lunket resten. Brukte tørrgjær. 

Skal jeg la den kaldheve i kjøleskapet eller vil den heve på benken slik at jeg kan gjøre dem ferdig før jeg legger meg? Skal på jobb i morgen tidlig, så om jeg lar den kaldheve blir den stående leeeenge....

Anonymkode: 6b9eb...8fd

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Den hevet, men den måtte stå et par timer. Bollene ble gode :) 

Anonymkode: 6b9eb...8fd

Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker said:

Den hevet, men den måtte stå et par timer. Bollene ble gode :) 

Anonymkode: 6b9eb...8fd

Det er mange som mener at gjærbaksten blir bedre med kaldheving. Men det tar jo litt lenger tid, som du merket. :)

Anonymkode: 3361b...006

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...