AnonymBruker Skrevet 12. november 2018 #1 Skrevet 12. november 2018 Tømte melk rett fra kjøleskapet ned i bakebollen, da jeg var litt over halvveis kom jeg på at jeg hadde glemt å varme den. Lunket resten. Brukte tørrgjær. Skal jeg la den kaldheve i kjøleskapet eller vil den heve på benken slik at jeg kan gjøre dem ferdig før jeg legger meg? Skal på jobb i morgen tidlig, så om jeg lar den kaldheve blir den stående leeeenge.... Anonymkode: 6b9eb...8fd
AnonymBruker Skrevet 13. november 2018 #2 Skrevet 13. november 2018 Den hevet, men den måtte stå et par timer. Bollene ble gode Anonymkode: 6b9eb...8fd
AnonymBruker Skrevet 13. november 2018 #3 Skrevet 13. november 2018 1 minutt siden, AnonymBruker said: Den hevet, men den måtte stå et par timer. Bollene ble gode Anonymkode: 6b9eb...8fd Det er mange som mener at gjærbaksten blir bedre med kaldheving. Men det tar jo litt lenger tid, som du merket. Anonymkode: 3361b...006
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå