AnonymBruker Skrevet 11. november 2018 #1 Del Skrevet 11. november 2018 Dette er mat jeg ikke spiser, men vil overraske han med. Kan du gi meg en god oppskrift på levergryte? Det skal visst være med løk og fløte, men jeg er helt blank på dette. Hva serveres ved siden av poteter? Blodklubb har jeg heller aldri laget, så ønsker oppskrift og fremgangsmåte på det også. Serveres det noe ved siden av dette? På forhånd tusen takk foe hjelpen 😊 Anonymkode: 6241f...b16 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. november 2018 #2 Del Skrevet 11. november 2018 Er det ingen som spiser det her inne? Anonymkode: 6241f...b16 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chablis Skrevet 11. november 2018 #3 Del Skrevet 11. november 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Er det ingen som spiser det her inne? Anonymkode: 6241f...b16 Er vel ikke hverdagskost.. Jeg ville nok googlet litt og sjekker ut noen matblogger for tradisjonell mat. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kaffefrøken Skrevet 11. november 2018 #4 Del Skrevet 11. november 2018 Yikes! Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Er det ingen som spiser det her inne? Anonymkode: 6241f...b16 Tror det er svært få som foretrekker innvoller og organer. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. november 2018 #5 Del Skrevet 11. november 2018 3 minutter siden, Kaffefrøken skrev: Yikes! Tror det er svært få som foretrekker innvoller og organer. Som leverpostei? Anonymkode: 9b7b1...77e 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chablis Skrevet 11. november 2018 #6 Del Skrevet 11. november 2018 5 minutter siden, Kaffefrøken skrev: Yikes! Tror det er svært få som foretrekker innvoller og organer. Så usaklig. Du spiser ikke leverpostei eller pølse du da eller? Har du ikke oppskrift eller tips til hvor hun kan finne en så hvorfor spre unødig gøgg? 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kaffefrøken Skrevet 11. november 2018 #7 Del Skrevet 11. november 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Som leverpostei? Anonymkode: 9b7b1...77e Godt spørsmål. 🤔 Jeg spiser ikke leverpostei, men kjenner noen få som gjør det, men de spiser ikke andre innvoller. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kaffefrøken Skrevet 11. november 2018 #8 Del Skrevet 11. november 2018 1 minutt siden, Tipptoppi skrev: Så usaklig. Du spiser ikke leverpostei eller pølse du da eller? Har du ikke oppskrift eller tips til hvor hun kan finne en så hvorfor spre unødig gøgg? Unødig gøgg? Hahaha. Jeg ville aldri spredd unødig gøgg (les: innvoller)! 😘 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Muskath Skrevet 11. november 2018 #9 Del Skrevet 11. november 2018 (endret) Husk på å ikke overstek leveren, da blir den seig. Så lager du en god saus og legger de stekte leverskivene oppi. Prøv å Google, vil tro det ligger oppskrifter ute på nettet. Blodmat er vel best å kjøpe ferdig, stek blodpudding i skiver, ha på litt sukker eller sirup, evt tyttebær. Tror det skal være kokte poteter til. Endret 11. november 2018 av Muskath Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. november 2018 #10 Del Skrevet 11. november 2018 Jeg har alltid fått servert blodklubb alene, bare med sukker på. Ingen poteter, tyttebærsyltetøy e.l. Jeg har forresten ikke spist det på mange år, antakelig ikke siden landhandelen hjemme la ned driften. De lagde alltid skikkelig god blodklubb før jul. Det jeg ser vakuumpakket i butikkene kjennes jo steinhardt ut, og frister ikke i det hele tatt. Blodklubb skal etter min smak ha bare akkurat nok mel i til at den henger sammen, ikke så mye at den blir for fast. Nam. Barndomsminner ... Anonymkode: 06ce1...730 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. november 2018 #11 Del Skrevet 11. november 2018 https://norsktradisjonsmat.no/oppskrift/blodklubb Prøv denne for eksempel? Anonymkode: c9775...ae7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 11. november 2018 #12 Del Skrevet 11. november 2018 Bare ikke kok leveren etter at den er stekt, da blir den hard. Ellers er lammelever den beste leveren. Hadde det mye til middag da jeg vokste opp. Tror mange hadde likt det om de gadd å prøve. Billig og veldig næringsrik mat. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. november 2018 #13 Del Skrevet 12. november 2018 Husk å skylle i kaldt vann og fjerne hinnene. https://www.matoppskrift.no/oppskrift/Stekt-lever Anonymkode: 9f449...d66 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. november 2018 #14 Del Skrevet 12. november 2018 Anonymkode: 8e576...a19 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. november 2018 #15 Del Skrevet 12. november 2018 Google "beef liver stew". Anonymkode: 88cc2...0c2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. november 2018 #16 Del Skrevet 12. november 2018 Leveren deles opp i skiver, så vender du de i mel/salt/pepper. Stek de forsiktig i smør, du må bruke mye smør, for de trekker til seg mye. Løk kan du steke, og lag en fløtesaus. Serveres med poteter og tyttebær. Bare pass på at leveren ikke stekes for mye, da blir det ikke godt. Blodklubb pleier jeg bare å skive opp,steke i smør, ha det på brød med sirup og kanel. Skivene blir svarte, sånn at du vet. Anonymkode: cf4cc...d99 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. november 2018 #17 Del Skrevet 13. november 2018 Skillsmissegrunn!!😂😂😂 Anonymkode: 8fdfe...c5e 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå