Gå til innhold

Lasagne /ostesause


Anbefalte innlegg

Skrevet

Går det bra å bruke eksta lett melk, den grønne i ostesausen? Også er jeg redd for å brune smøret å melet, men hvis jeg tar oppi mel med en gang smør har smeltet så går vell det fint? 

Anonymkode: c191e...e48

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ja, det kan du.

Og ja, det går fint. Bare ikke bruk så høy varme.

Anonymkode: 728e1...ca2

  • Liker 2
Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Ja, det kan du.

Og ja, det går fint. Bare ikke bruk så høy varme.

Anonymkode: 728e1...ca2

Tusen takk! 😊

Anonymkode: c191e...e48

Skrevet

Ostesaus? Har jeg ikke hørt om i lasagne.

Anonymkode: 83117...303

  • Liker 1
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Ostesaus? Har jeg ikke hørt om i lasagne.

Anonymkode: 83117...303

Du forstår hva h*n mener. Er ikke nødvendig å kverulere på hva man kaller det. 

Anonymkode: 728e1...ca2

Skrevet
12 timer siden, AnonymBruker skrev:

Ostesaus? Har jeg ikke hørt om i lasagne.

Anonymkode: 83117...303

Da har du ikke hørt om mye. Det er kanskje ikke 110 % autentisk, men veldig vanlig. 

Anonymkode: e6cab...b93

  • Liker 4
Skrevet
12 timer siden, AnonymBruker skrev:

Ostesaus? Har jeg ikke hørt om i lasagne.

Anonymkode: 83117...303

Mange italienske kokebøker har oppskrifter der det has ost i bechamel-sausen, så ikke vær så veldig overlegen.

  • Liker 3
Skrevet
På 9.11.2018 den 18.21, AnonymBruker skrev:

Går det bra å bruke eksta lett melk, den grønne i ostesausen? Også er jeg redd for å brune smøret å melet, men hvis jeg tar oppi mel med en gang smør har smeltet så går vell det fint? 

Anonymkode: c191e...e48

Saus: putt mel i en beholder med lokk, og bland med litt av melken ved å riste godt.  Smelt smør i en kjele, skru ned varmen, hell mel/ melkeblanding i kjelen mens du rører kraftig med en visp, og fortsett med det mens du sper med resten av melken. Da får du garantert saus uten brunet smør, og uten klumper :)

Anonymkode: 627f8...3bd

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...