AnonymBruker Skrevet 9. november 2018 #1 Skrevet 9. november 2018 Går det bra å bruke eksta lett melk, den grønne i ostesausen? Også er jeg redd for å brune smøret å melet, men hvis jeg tar oppi mel med en gang smør har smeltet så går vell det fint? Anonymkode: c191e...e48
AnonymBruker Skrevet 9. november 2018 #2 Skrevet 9. november 2018 Ja, det kan du. Og ja, det går fint. Bare ikke bruk så høy varme. Anonymkode: 728e1...ca2 2
AnonymBruker Skrevet 9. november 2018 #3 Skrevet 9. november 2018 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ja, det kan du. Og ja, det går fint. Bare ikke bruk så høy varme. Anonymkode: 728e1...ca2 Tusen takk! 😊 Anonymkode: c191e...e48
AnonymBruker Skrevet 9. november 2018 #4 Skrevet 9. november 2018 Ostesaus? Har jeg ikke hørt om i lasagne. Anonymkode: 83117...303 1
AnonymBruker Skrevet 9. november 2018 #5 Skrevet 9. november 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Ostesaus? Har jeg ikke hørt om i lasagne. Anonymkode: 83117...303 Du forstår hva h*n mener. Er ikke nødvendig å kverulere på hva man kaller det. Anonymkode: 728e1...ca2
AnonymBruker Skrevet 10. november 2018 #6 Skrevet 10. november 2018 12 timer siden, AnonymBruker skrev: Ostesaus? Har jeg ikke hørt om i lasagne. Anonymkode: 83117...303 Da har du ikke hørt om mye. Det er kanskje ikke 110 % autentisk, men veldig vanlig. Anonymkode: e6cab...b93 4
Brunello Skrevet 10. november 2018 #7 Skrevet 10. november 2018 12 timer siden, AnonymBruker skrev: Ostesaus? Har jeg ikke hørt om i lasagne. Anonymkode: 83117...303 Mange italienske kokebøker har oppskrifter der det has ost i bechamel-sausen, så ikke vær så veldig overlegen. 3
AnonymBruker Skrevet 10. november 2018 #8 Skrevet 10. november 2018 På 9.11.2018 den 18.21, AnonymBruker skrev: Går det bra å bruke eksta lett melk, den grønne i ostesausen? Også er jeg redd for å brune smøret å melet, men hvis jeg tar oppi mel med en gang smør har smeltet så går vell det fint? Anonymkode: c191e...e48 Saus: putt mel i en beholder med lokk, og bland med litt av melken ved å riste godt. Smelt smør i en kjele, skru ned varmen, hell mel/ melkeblanding i kjelen mens du rører kraftig med en visp, og fortsett med det mens du sper med resten av melken. Da får du garantert saus uten brunet smør, og uten klumper Anonymkode: 627f8...3bd 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå