AnonymBruker Skrevet 6. november 2018 #1 Skrevet 6. november 2018 Nå hadde nemlig mannen laget klar frokost til ungen til i morgen tidlig, og syntes det var helt innafor at den stod i romtemperatur til i morgen tidlig. Jeg sa at det er uaktuelt, at den må stå kaldt. Er jeg hysterisk? Anonymkode: 7c310...538
AnonymBruker Skrevet 6. november 2018 #2 Skrevet 6. november 2018 Skinke type kokt eller type spekeskinke? Den kokte ville jeg uten tvil kastet. Er det spekeskinke, holder den seg greit. Anonymkode: 36e64...3f2
AnonymBruker Skrevet 6. november 2018 #3 Skrevet 6. november 2018 Kokt skinke. Jeg fikk avverget det og satt den i kjøleskapet. Men irritert på mannen som mener det er helt innafor 😡 Har googlet, men finner ingen konkrete tall for hvor lenge kjøttpålegg kan oppbevares i romtemperatur. Skulle gjerne vist han noe fra mattilsynet. Anonymkode: 7c310...538
AnonymBruker Skrevet 6. november 2018 #4 Skrevet 6. november 2018 Kokt skinke tåler ganske mye, antar den var pakket inn i plastduk eller noe? Ellers blir den jo misfarget. Anonymkode: 15e6d...e1f
AnonymBruker Skrevet 6. november 2018 #5 Skrevet 6. november 2018 Jeg pleier å lage nistemat kvelden i forveien, og så legge det i kjøleskapet til neste morgen. Anonymkode: f8f43...752
FantasDick Skrevet 6. november 2018 #6 Skrevet 6. november 2018 Hadde ikke fått stå på benken min over natta ihvertfall. 1
AnonymBruker Skrevet 7. november 2018 #7 Skrevet 7. november 2018 Hadde aldri spist det. Hva er problemet med å bare sette det i kjøleskapet, liksom? Anonymkode: 86ada...3c3 2
Million Skrevet 7. november 2018 #8 Skrevet 7. november 2018 Jeg hadde ikke spist skinke som hadde stått ute i romtemperatur siden dagen i forveien iallfall. Langt mindre latt ungen min spise det. 1
AnonymBruker Skrevet 7. november 2018 #9 Skrevet 7. november 2018 mener matkontrollen, forbrukerinspektørene eller noe liknende hadde en episode om dette? Svaret etter hva jeg husker var i alle fall et rungende nei til at det skulle spises, bare fra morgenen til lunsjtider bar visst bakterieveksten allerede ganske så stor på kjøttpålegg. Anonymkode: 2b395...919
AnonymBruker Skrevet 7. november 2018 #10 Skrevet 7. november 2018 På 6.11.2018 den 20.36, AnonymBruker skrev: Kokt skinke tåler ganske mye, antar den var pakket inn i plastduk eller noe? Ellers blir den jo misfarget. Anonymkode: 15e6d...e1f Feil. Kokt skinke blir fort bedervet. Anonymkode: 36e64...3f2 2
Muskath Skrevet 7. november 2018 #11 Skrevet 7. november 2018 Ville ikke spist kjøttpålegg som hadde stått ute over natten nei. Sånn mat settes i kjøleskap.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå