Gå til innhold

Lager dere akkurat nok middag?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Lager dere akkurat nok eller lager dere alltid litt ekstra middag? Kjenner folk som porsjonerer opp akkurat nok.

Interessant å vite hva andre gjør.

Anonymkode: 47d05...10c

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg lager alltid ekstra slik at vi enten har til restemiddag eller lunsj dagen etter.

Gjest Lexie Grey
Skrevet

Kommer litt an på hva det er. F.eks pasta med kjøttdeig, supper, gryter og middager med ris til er praktisk og lettvint å lage mer av så vi har til en middag til. Så jo, pleier stort sett å lage litt ekstra. 

Skrevet

Jeg lager ofte større porsjoner, slik at vi enten kan ha til lunsj dagen etter, eller til å fryse for å ha en rask middag til travle dager. 

Skrevet

Lager stort sett ekstra, da har vi middag i flere dager. Har dessuten en samboer som spiser mye og gjerne tar det til lunsj og kvelds i tillegg. 

  • Liker 1
Skrevet

Jeg er singel, lager som regel middag for to dager om gangen. 

Anonymkode: c5c4c...b55

Skrevet (endret)

Lager som regel akkurat nok. Unntaket er når vi har fårikål. Da lager vi alltid nok til to middager. For alt annet hender det at det blir igjen littegrann til overs, men ikke mer enn at det blir til kveldsmat eller lunsj for en av oss. 

Endret av Ullvott
Skrevet

alltid litt ekstra!

Anonymkode: 64fe0...0cf

  • Liker 2
Skrevet

Når jeg lager mat til flere enn meg selv, prøver jeg å beregne rikelig. Da blir det av og til akkurat nok, og av og til litt for mye. Matlysten til folk varierer, og det spiller også en rolle hva maten er. En god lasagne kan det nesten ikke bli for mye av.

Siden jeg er en enpersonshusholdning, er ikke dette hver dag, da.

Skrevet

Lager alltid for mye. Resten blir enten kveldsmat, nattmat eller middag dagen etter.

Avhenger av hva det er.

  • Liker 1
Gjest Anonymus Notarius
Skrevet

Jeg prøver stort sett å lage akkurat nok. Ingen av oss er spesielt glade i restemat. Unntaket er hvis jeg lager ulike gryteretter, lapskaus o.l. Generelt synes jeg varm mat er best når den er nylaget, rester frister sjelden.

Skrevet

Både og, spørs hva vi orker å spise den dagen. I blant har mannen rester til lunsj på jobben dagen etter 😊

Anonymkode: c2b1f...91f

Skrevet

Lager litt ekstra, så samboeren kan ha med seg til lunsj dagen etter :) Lager jeg gryter lager jeg så mye at jeg kan fryse ned.

Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet

Lager som regel for mye, da blir restene til kveldsmat, eller middag dagen etterpå.

Skrevet

Vi er fem, så lager akkurat nok eller litt ekstra, om plutselig ungene har med seg en kompis. Men har ikke ork til å lage så mye at det holder til en middag til for alle :) får vi rester, forsvinner det ofte før kvelds. Har tenåringssønner... 😂 

Skrevet

Lager akkurat nok, eller alt for mye som jeg fryser ned i porsjoner til dager jeg ikke gidder lage mat. 

Anonymkode: 0a990...921

Skrevet

Vi er mange og har alltid åpent hus og kan ikke huske sist det var bare oss her i huset som var her på middag, så vi lager alltid alt for mye og blir det noe til overs så går det i matboksene dagen etter. 

Skrevet

Lager som regel ca en porsjon ekstra, som mannen har til lunsj dagen etter.

Anonymkode: 337a5...df4

Skrevet

Er alene, så lager stort sett akkurat nok, med mindre jeg lager en pizza eller lasagne f.eks.. Når jeg får besøk lager jeg alltid masse, er så redd for at det skal bli for lite. 

Anonymkode: f89d5...513

Skrevet

Lager alltid akkurat nok med mindre vi planlegger å ha rester/ønsker det - da lager jeg dobbelt opp.

Anonymkode: 77b53...03f

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...