AnonymBruker Skrevet 3. november 2018 #1 Del Skrevet 3. november 2018 Hvor mange grader på varmluft og hvor lenge steker man Dr Oetker pizza med skinke og salami? Anonymkode: e2f21...dbe 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. november 2018 #2 Del Skrevet 3. november 2018 Man fyrer et bål i hagen og ofrer pizzaen til Satan. Anonymkode: 19270...70d 11 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 3. november 2018 #3 Del Skrevet 3. november 2018 Jeg steker Margaritha-pizzaen ett hakk høyere enn midten og 225 grader, til osten bobler Skinke og salami aner jeg ingenting om, men jeg hadde gjort det samme sikkert. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. november 2018 #4 Del Skrevet 3. november 2018 Du vet at det står på pakken eller? Den pizzaen fra Dr.Oetker jeg pleier å spise, skal stekes på 220 grader (ikke varmluft) i 10-12 minutter. Anonymkode: b7dcc...10a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. november 2018 #5 Del Skrevet 3. november 2018 Jeg tar pizzaen ut at pakka, kaster den kjapt i søpla (som er rundt 21 grader), åpner kjøleskapet og finner meg noe skikkelig mat med næringsverdi. 👌 Virkelig den beste måten å lage junkfood på! 😍 Anonymkode: a3b95...7b3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fvonk Skrevet 3. november 2018 #6 Del Skrevet 3. november 2018 Prøv 200 grader (varmluft) i 10-12 minutter, men ikke skyld på meg resultatet er utilfredsstillende. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. november 2018 #7 Del Skrevet 3. november 2018 Man putter pizzaen i varm ovn og lar den stå i ovenen til den ser ferdig ut. Voila. Anonymkode: 7f1a3...0bb 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. november 2018 #8 Del Skrevet 3. november 2018 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg tar pizzaen ut at pakka, kaster den kjapt i søpla (som er rundt 21 grader), åpner kjøleskapet og finner meg noe skikkelig mat med næringsverdi. 👌 Virkelig den beste måten å lage junkfood på! 😍 Anonymkode: a3b95...7b3 Tøft. Anonymkode: d69d3...ecc 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 3. november 2018 #9 Del Skrevet 3. november 2018 Det pleier alltid å stå på emballasjen. Les. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ajarRun Skrevet 3. november 2018 #10 Del Skrevet 3. november 2018 Putter inn pizza steienen, varmer opp ovnen til høyeste temperatur. Hiver inn pizzaen etter en time eller så. Aner ikke hvorfor de anbefaler så lav temperatur. Bare følg med så kan du bruke mye høyere temperaturer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 3. november 2018 #11 Del Skrevet 3. november 2018 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg tar pizzaen ut at pakka, kaster den kjapt i søpla (som er rundt 21 grader), åpner kjøleskapet og finner meg noe skikkelig mat med næringsverdi. 👌 Virkelig den beste måten å lage junkfood på! 😍 Anonymkode: a3b95...7b3 Litt tåpelig å bruke penger på mat du kaster i søpla men... Whatever floats your boat. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. november 2018 #12 Del Skrevet 3. november 2018 Pleier å lese på emballasjen jeg Anonymkode: 1357b...559 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ajarRun Skrevet 3. november 2018 #13 Del Skrevet 3. november 2018 Akkurat nå, Peonjenta skrev: Litt tåpelig å bruke penger på mat du kaster i søpla men... Whatever floats your boat. Det å kjøpe noe man ikke trenger kan jeg sympatisere med. Men... Hvorfor ta seg bryet å pakke den ut før man kaster den? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fvonk Skrevet 3. november 2018 #14 Del Skrevet 3. november 2018 1 minutt siden, abrasiveRefraction skrev: Det å kjøpe noe man ikke trenger kan jeg sympatisere med. Men... Hvorfor ta seg bryet å pakke den ut før man kaster den? Kildesortering for å veie opp for matsvinnet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ajarRun Skrevet 3. november 2018 #15 Del Skrevet 3. november 2018 Akkurat nå, Fvonk skrev: Kildesortering for å veie opp for matsvinnet? Hva er vitsen med å sortere noe de bare skal brenne uansett? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. november 2018 #16 Del Skrevet 3. november 2018 8 minutter siden, AnonymBruker skrev: Du vet at det står på pakken eller? Den pizzaen fra Dr.Oetker jeg pleier å spise, skal stekes på 220 grader (ikke varmluft) i 10-12 minutter. Anonymkode: b7dcc...10a Selvfølgelig vet jeg at det står på pakken, men kastet pakken da jeg la pizzaen i fryseren for 4 måneder siden. Takk for svar Anonymkode: e2f21...dbe 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. november 2018 #17 Del Skrevet 3. november 2018 30 minutter siden, Peonjenta skrev: Litt tåpelig å bruke penger på mat du kaster i søpla men... Whatever floats your boat. Ok da. You got me. Jeg har faktisk aldri kjøpt en ferdigpizza i mitt liv. Det tar like kort tid å smekke sammen noe skikkelig mat, så why bother? Anonymkode: a3b95...7b3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 3. november 2018 #18 Del Skrevet 3. november 2018 Det står på forpakningen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. november 2018 #19 Del Skrevet 3. november 2018 3 minutter siden, AnonymBruker said: Ok da. You got me. Jeg har faktisk aldri kjøpt en ferdigpizza i mitt liv. Det tar like kort tid å smekke sammen noe skikkelig mat, så why bother? Anonymkode: a3b95...7b3 Jeg kjøper ferdigpizza kanskje fire ganger i året for å ha noe i frysen en dag det skal gå kjapt. Setter på stekeovnen og gjør andre nødvendige ting til den er varm. Slenger inn pizzaen og gjør andre nødvendige ting til den er ferdigstekt. Så er middagen klar. På de få minuttene jeg bruker tilsammen på en ferdigpizza, de få gangene jeg spiser det, kunne jeg aldri nådd å lage et måltid fra bunnen. Anonymkode: 10824...611 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. november 2018 #20 Del Skrevet 4. november 2018 Jeg steker all ferdig-pizza på 225 grader (ikke varmluft) til den ser ferdig ut. ca 10-15 minutter. Kunne sikkert brukt høyere varme også, når jeg lager hjemmelaget så setter jeg ovnen på max og da stekes den kanskje to-tre minutter raskere. Anonymkode: f4e72...bf0 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå