AnonymBruker Skrevet 31. oktober 2018 #1 Skrevet 31. oktober 2018 Leser mye forskjellig, f.eks at bløtekake-rester kan brukes i vaffelrøre osv. I dag lagde jeg spinatsuppe, men hadde ikke melk/rømme/fløte for å gi kremete konsistens, men jeg hadde en halv boks med potetsalat fra forrige middag. Den inneholdt selvsagt poteter, rømme, gressløk ++. Smaken på suppen ble faktisk mye bedre Ellers er jeg glad i å fryse biter av bananer når de begynner å bli brune. Bruker de i smoothie, lapper, kake. Er også god å bare spise fryst også. Anonymkode: 01d9e...326
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå