AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2018 #21 Skrevet 30. oktober 2018 Vi pleier å lage det på lørdager. Vel og merke vi pleier ikke å ha det hver lørdag, kanskje en gang i måneden eller noe, fordi ungene synes det er stas. Jeg synes det er godt, men et herk å lage til. Bruke en time på å hakke og renske avakado og alt annet grønt, steke alt og varme skjell/lefser også tidenes oppvask pga tusen små skåler (fordi ingen i huset er like glad i alt). Fredager har vi fisk her i huset, det er den dagen alle er avslappa og de eldste barna vet at i morgen er det lørdagsgodt og fridag... Litt bedre humør og veldig lett å få i dem masse sunn middag de ellers kan sutre til. Anonymkode: 46abe...2bc
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå