BiancaWhite Skrevet 28. oktober 2018 #21 Skrevet 28. oktober 2018 Nystekte..så skal de være veldig fete. Fulle av fløte/rømme! 1
AnonymBruker Skrevet 28. oktober 2018 #22 Skrevet 28. oktober 2018 Sprø og gyldne. Bruker også en dl morsmelk i tillegg til smør, rømme og mye annet godt. Blir himmelsk! Anonymkode: d527b...935
Trulteskogen Skrevet 28. oktober 2018 #23 Skrevet 28. oktober 2018 Samme om de har rømme i eller ikke så lenge de severes med sjokoladesaus os vaniljeis!
AnonymBruker Skrevet 28. oktober 2018 #24 Skrevet 28. oktober 2018 17 minutter siden, 282_NaughtySpark skrev: Jeg skulle kunnet laget vafler til deg uten at du på noen måte hadde oppdaget at det var laget med "sur" rømme, og det ville vært de beste vaflene du hadde smakt 😊 det kan hende. Men har dårlige assosiasjoner fra barndommen, om syrlige rømme vafler som jeg ikke likte. Anonymkode: 1802e...2ee
282_NaughtySpark Skrevet 28. oktober 2018 #25 Skrevet 28. oktober 2018 4 minutter siden, AnonymBruker said: 😊 det kan hende. Men har dårlige assosiasjoner fra barndommen, om syrlige rømme vafler som jeg ikke likte. Anonymkode: 1802e...2ee Vel, kaller man det "rømmevafler" så er man allerede litt ute å kjøre, he he.. Litt sånn at man unnskylder smaken, men bedyrer at det er sånn de "skal" smake. Gode vafler laget på rømme eller andre syrnede meieriprodukter er uansett best, og skal ikke smake syrlig eller surt :)
Macro Skrevet 28. oktober 2018 #26 Skrevet 28. oktober 2018 Liker ikke vafler. Viss jeg likevel skal spise de må de være så brente at de er helt stive.
AnonymBruker Skrevet 28. oktober 2018 #28 Skrevet 28. oktober 2018 27 minutter siden, AnonymBruker skrev: Sprø og gyldne. Bruker også en dl morsmelk i tillegg til smør, rømme og mye annet godt. Blir himmelsk! Anonymkode: d527b...935 Så mye for å spise vafler andre har laget.. Jeg skal aldri spise vafler igjen.. Anonymkode: f1b73...fba
Maude Skrevet 28. oktober 2018 #29 Skrevet 28. oktober 2018 Jeg liker at vaflene er myke. Stabler dem oppå hverandre etter steking. Spiser dem gjerne kalde dagen etterpå 👌 2
Brunhilde Skrevet 29. oktober 2018 #30 Skrevet 29. oktober 2018 Ikke for sprø og helst varme. Når jeg lager vafler selv bruker jeg oppskriften på Moods of Norway-vaflene på Trines matblogg, men jeg erstatter kanel med kardemomme og så bruker jeg minste sukkermengde, ellers blir de for søte. Vaflene spises med meiersismør, meierismør og brunost eller rømme og rørte blåbær.
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2018 #31 Skrevet 29. oktober 2018 Mørkebrune, ikke gule!!! Og uten kardemomme i røra, kardemomme hører hjemme i boller. Anonymkode: 299b2...ed5
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2018 #32 Skrevet 29. oktober 2018 Myke og rett fra vaffeljernet. Må være varme nok til at smøret smelter helt. Anonymkode: 54508...0d1
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2018 #35 Skrevet 29. oktober 2018 22 timer siden, AnonymBruker skrev: Sprø og gyldne. Bruker også en dl morsmelk i tillegg til smør, rømme og mye annet godt. Blir himmelsk! Anonymkode: d527b...935 Hvor stor porsjon? Vi er en familie på 7, og en dl utgjør ingen forskjell.. Må gjerne opp i 3-4 for å merke den litt spesielle, søte smaken. Anonymkode: b1669...b0b
Gjest Khloe Skrevet 29. oktober 2018 #36 Skrevet 29. oktober 2018 Liker de myke og gjerne litt ''kompakte''. Så må de være godt stekt 😍
Tibbie Skrevet 29. oktober 2018 #37 Skrevet 29. oktober 2018 Sprø, som når den har ligget på rist. Og gjerne med mye smør! De må gjerne være med fullkorn, gulrøtter og annet sunt, men smøret må med ❤️ 1
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2018 #38 Skrevet 29. oktober 2018 Uten rømme eller surmelk, de skal være myke og søte. Anonymkode: e65c3...eda
Arkana Skrevet 29. oktober 2018 #39 Skrevet 29. oktober 2018 Jeg liker dem best litt sprø og rett fra jernet, med smør og fløtemysost eller smør og jordbærsyltetøy på. Den beste oppskriften er uten tvil Sjømannskirken sin. 1
Maleficenta Skrevet 29. oktober 2018 #40 Skrevet 29. oktober 2018 På 28.10.2018 den 18.54, AnonymBruker skrev: Sprø? Eller myke? Andre kriterier? Hvordan lager du de perfekte vaflene? Anonymkode: bd914...096 Sprø på utsiden og myke inni. Noen har en tendens til at de får vaflene til å bli stive som papp nesten. Det er ikke godt
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå