Gå til innhold

Anbefal meg en god stekepanne til speilegg


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei

Jeg trenger å kjøpe en stekepanne til å lage speilegg. Den må være såpass stor at jeg får stekt to egg om gangen. Hvilken anbefaler du? Anbefal gjerne lignende stekespade ogaå som gjør at belegg ikke blir ødelagt så fort. 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Telfonpanne og stekepsade i silikon. hVorfor gjøre dette så komplisert?

  • Liker 3
Skrevet
30 minutter siden, Antoinette skrev:
 

Telfonpanne og stekepsade i silikon. hVorfor gjøre dette så komplisert?

Jeg vet ikke hva som er best

Skrevet
Akkurat nå, Ayesh skrev:
 

Kan noen hjelpe meg? Burde jeg kjøpe denne? 

Ja, den er bra til å steke egg i :)

Anonymkode: d2aa0...847

Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:
 

Ja, den er bra til å steke egg i :)

Anonymkode: d2aa0...847

Takk da bestiller jeg den☺. Hvilken stekespade burde jeg kjøpe til den?

Skrevet

Å herregud! Man trenger vel ikke å være ingeniør akkurat for å kjøpe en stekespade. Tuller du med oss?

Anonymkode: 4042c...9d2

  • Liker 1
Skrevet
3 minutter siden, Ayesh skrev:
 

Takk da bestiller jeg den☺. Hvilken stekespade burde jeg kjøpe til den?

En i silikon 

Anonymkode: d2aa0...847

Skrevet
4 minutter siden, AnonymBruker skrev:
 

Å herregud! Man trenger vel ikke å være ingeniør akkurat for å kjøpe en stekespade. Tuller du med oss?

Anonymkode: 4042c...9d2

Det er ikke alle som er flinke med kjøkkenutstyr. Det skader ikke å gi råd til noen ☺

  • Liker 1
Skrevet
On 10/26/2018 at 11:15 AM, Ayesh said:
 

Takk da bestiller jeg den☺. Hvilken stekespade burde jeg kjøpe til den?

https://www.clasohlson.com/no/Coline-stekespade/44-1502

Veldig fornøyd med den, men t il egg så passer enhver stekespade - bare pass på at den er i silikon eller et annet mykt nok materiale til å ikke skrape opp belegget.

Ellers kan du ta på deg voksenbuksene og kjøpe en panne i karbonstål :)

Anonymkode: b8e02...a34

Skrevet
3 timer siden, AnonymBruker skrev:
 

https://www.clasohlson.com/no/Coline-stekespade/44-1502

Veldig fornøyd med den, men t il egg så passer enhver stekespade - bare pass på at den er i silikon eller et annet mykt nok materiale til å ikke skrape opp belegget.

Ellers kan du ta på deg voksenbuksene og kjøpe en panne i karbonstål :)

Anonymkode: b8e02...a34

Er denne i silikon? Jeg bruker vanlig stekespade som gjør at jeg har ødelagt mange stekepanner. Og så lurer jeg på hvordan man skal rengjøre etter å ha brukt stekepanne? Hvis maten setter seg litt så bruker jeg rengjørings skrubb i stål for å skrape bort. Jeg vet det er helt feil men hvordan gjør folk det?

Skrevet
6 timer siden, Ayesh skrev:
 

Er denne i silikon? Jeg bruker vanlig stekespade som gjør at jeg har ødelagt mange stekepanner. Og så lurer jeg på hvordan man skal rengjøre etter å ha brukt stekepanne? Hvis maten setter seg litt så bruker jeg rengjørings skrubb i stål for å skrape bort. Jeg vet det er helt feil men hvordan gjør folk det?

En teflonpanne vil garantert bli ripete og ødelagt av slik behandling. En vanlig oppvaskbørste holder. Det er litt delte meninger om man skal bruke såpe eller ikke, men jeg pleier bruke Zalo, vamt vann og oppvaskbørste. Og når maten begynner å sette seg fast så dette ikke holder er det som oftest et godt tegn på at det er på tide med ny panne. Teflonpanner holder sjelden veldig lenge, jeg tror jeg har en personlig rekord på 4 år. De fleste har holdt ca 2-3, men jeg har en tendens til å varme dem opp for fort og hardt. 

Hva mener du forresten med "vanlig" stekespade? Den i linken er ikke av silikon, men burde funke fint og være skånsom mot panna likevel. En tommelfingerregel er at plasttyper, silikon og tre er skånsomt, mens stål lager riper. Alle redskaper av stål bør holdes langt unna. 

Anonymkode: 21ea9...13a

Skrevet

Vi har 2 Fiskars hard face, veldig fornøyd. Helt vanlig plast stekespade.

Skrevet
16 hours ago, Ayesh said:
 

Er denne i silikon? Jeg bruker vanlig stekespade som gjør at jeg har ødelagt mange stekepanner. Og så lurer jeg på hvordan man skal rengjøre etter å ha brukt stekepanne? Hvis maten setter seg litt så bruker jeg rengjørings skrubb i stål for å skrape bort. Jeg vet det er helt feil men hvordan gjør folk det?

De stekepannene tåler litt altså. Den er i hardplast og fungerer fjell for min del. Du vil helst unngå å hakke kjøttdeig og lignende om du bryr deg om pannen - noe som utgår etter et års tid med min panne.

Når det gjelder vask av panner, ligger stikkordet i at pannen slipper ting lett, så vann og børste holder i massevis. Om du kjører på med veldig høy temperatur, er ikke teflon å anbefale i det hele tatt.

Anonymkode: b8e02...a34

Skrevet

Og husk gradvis oppvarming av panna. Ikke sett plata på full guffe!

Anonymkode: 86bc1...c90

  • Liker 1
Skrevet
17 timer siden, Ayesh skrev:
 

Er denne i silikon? Jeg bruker vanlig stekespade som gjør at jeg har ødelagt mange stekepanner. Og så lurer jeg på hvordan man skal rengjøre etter å ha brukt stekepanne? Hvis maten setter seg litt så bruker jeg rengjørings skrubb i stål for å skrape bort. Jeg vet det er helt feil men hvordan gjør folk det?

Er faktisk mulig å spørre i butikken. Enten Jernia, kitchn, eller til Bords. (de to siste er samme eier). Er ikke vanskelig. Men det er vel lettere å trolle?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...