Gå til innhold

Catering - mat også til servitørene?


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Vi skal ha 60+ gjester og mat fra cateringselskap. Noen påpekte for oss at vi må huske å bestille mat til serveringshjelperne i tillegg til gjestene fordi de også må få noe å spise - etter at gjestene har fått sitt.

Vi satser på at middagen er over på ca 3 timer, skal ha kokk + 1 servitør fra firmaet, 2 venner som skal delta på festen etter middagen, og 3 venners-venner som skal hjelpe til i baren under festen etterpå.

Hvordan er 'etiketten' på mat til medhjelpere?

Forrett bør vel være overflødig, men kanskje sørge for at de får en porsjon av hovedretten?

Hva synes dere?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg vet faktisk ikke om våre servitører spiste noe, men vi hadde beregnet mat til dem også (både forrett, hovedrett og dessert).

Men skal dere bestille fra catering ville jeg ha bestilt noen porsjoner ekstra. Vi var 40 gjester (derav 4 barn) og hadde bestilt 44 porsjoner + ekstra med poteter. Poeter var det knapt noe igjen av og heller ikke så mye saus. Så enten måtte porsjonene vært små, eller folk måtte spist noe helt vanvittig mye. Bare et lite tips, så det ikke blir for lite mat.

Skrevet

Du har ikke noe "ansvar" for å sørge for mat til personalet fra cateringselskapet.

Venner som hjelper til og skal være med på festen etterpå, bør jo få litt mat. Husk at de jobber mens dere spiser, og etterpå skal de feste ut i de små timer. Da burde de jo få noe å spise de også :-) Det holder med hovedrett, så kan jo bryllupskaken være dessert!

Barhjelperne setter sikkert også pris på litt mat, men de forventer det sikkert ikke siden de kommer etter at middagen er over.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...