Gjest Anonymous Skrevet 20. august 2002 #1 Skrevet 20. august 2002 Vi skal ha 60+ gjester og mat fra cateringselskap. Noen påpekte for oss at vi må huske å bestille mat til serveringshjelperne i tillegg til gjestene fordi de også må få noe å spise - etter at gjestene har fått sitt. Vi satser på at middagen er over på ca 3 timer, skal ha kokk + 1 servitør fra firmaet, 2 venner som skal delta på festen etter middagen, og 3 venners-venner som skal hjelpe til i baren under festen etterpå. Hvordan er 'etiketten' på mat til medhjelpere? Forrett bør vel være overflødig, men kanskje sørge for at de får en porsjon av hovedretten? Hva synes dere?
Augustbrud02 Skrevet 20. august 2002 #2 Skrevet 20. august 2002 Jeg vet faktisk ikke om våre servitører spiste noe, men vi hadde beregnet mat til dem også (både forrett, hovedrett og dessert). Men skal dere bestille fra catering ville jeg ha bestilt noen porsjoner ekstra. Vi var 40 gjester (derav 4 barn) og hadde bestilt 44 porsjoner + ekstra med poteter. Poeter var det knapt noe igjen av og heller ikke så mye saus. Så enten måtte porsjonene vært små, eller folk måtte spist noe helt vanvittig mye. Bare et lite tips, så det ikke blir for lite mat.
Lula Skrevet 20. august 2002 #3 Skrevet 20. august 2002 Du har ikke noe "ansvar" for å sørge for mat til personalet fra cateringselskapet. Venner som hjelper til og skal være med på festen etterpå, bør jo få litt mat. Husk at de jobber mens dere spiser, og etterpå skal de feste ut i de små timer. Da burde de jo få noe å spise de også :-) Det holder med hovedrett, så kan jo bryllupskaken være dessert! Barhjelperne setter sikkert også pris på litt mat, men de forventer det sikkert ikke siden de kommer etter at middagen er over.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå