AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2018 #1 Skrevet 24. oktober 2018 Hei dere. Skal lage skinkehorn, men synes ikke at deigen har hevet seg noe særlig. Må jeg lage ny, eller skal jeg bare trille ut deigen og satse på at den hever seg i stekeovnen? Anonymkode: 4fb78...817
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2018 #2 Skrevet 27. oktober 2018 På 24.10.2018 den 19.10, AnonymBruker skrev: Hei dere. Skal lage skinkehorn, men synes ikke at deigen har hevet seg noe særlig. Må jeg lage ny, eller skal jeg bare trille ut deigen og satse på at den hever seg i stekeovnen? Anonymkode: 4fb78...817 Hva er skinkehorn? Anonymkode: e28d3...20a
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2018 #3 Skrevet 27. oktober 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Hva er skinkehorn? Anonymkode: e28d3...20a Sier det seg ikke selv ? Horn fylt med skinke. Forek https://www.matprat.no/oppskrifter/familien/ost--og-skinkehorn/ Anonymkode: 8a98a...e79 1
NancyDrew Skrevet 27. oktober 2018 #4 Skrevet 27. oktober 2018 Jeg hadde brukt den og krysset fingrene, men nå styres livet mitt i stor grad av latskap. Har hatt deiger før som ikke har hevet noe særlig, har som regel blitt mer enn spiselig uansett 3
kaleidoskop Skrevet 27. oktober 2018 #5 Skrevet 27. oktober 2018 Jeg hadde nok brukt den, men også tatt etterheving over vasken på damp. Hvis det ikke er noen "viktige" gjester som skal serveres (svigermor) så hadde jeg laga 1
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2018 #6 Skrevet 27. oktober 2018 Hev den mer da? Anonymkode: ad9ca...c7c
BMW 5-serie 535D Skrevet 27. oktober 2018 #7 Skrevet 27. oktober 2018 Tror nok avgjørelsen er tatt for lengst, tråden er fra onsdag...
AnonymBruker Skrevet 28. oktober 2018 #8 Skrevet 28. oktober 2018 14 timer siden, BMW 5-serie 535D skrev: Tror nok avgjørelsen er tatt for lengst, tråden er fra onsdag... Jo kan hende ho ventet på svar Anonymkode: e28d3...20a
BMW 5-serie 535D Skrevet 28. oktober 2018 #9 Skrevet 28. oktober 2018 6 timer siden, AnonymBruker skrev: Jo kan hende ho ventet på svar Anonymkode: e28d3...20a Lite sannsynlig...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå