Gjest ISeeYouCreep Skrevet 26. oktober 2018 #21 Skrevet 26. oktober 2018 (endret) w Endret 16. november 2023 av Nasse Nøff ❤
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2018 #22 Skrevet 26. oktober 2018 Vi bruker stort sett Sunnmøre fiskeboller på boks, også lager vi karrisaus og kar potet og bacon til. I blant har vi storball fra Rørvik istedenfor vanlige fiskeboller. Anonymkode: 2d5fe...644
Atea Skrevet 28. oktober 2018 #23 Skrevet 28. oktober 2018 Tidligere var det enten hjemmelagde eller Vesteraalens. Men etter å ha smakt Familiens fiskeboller fra Lofoten (glutenfri, uten melk) synes jeg den slår ut Vesteraalens og smaker som hjemmelaget. Den er dyrere, men mer mettende. Bruker krafta i sausen, helmelk og masse karri.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå