monja Skrevet 22. mars 2005 #1 Skrevet 22. mars 2005 Da jeg var og handla i går var det flere som kom med fullastede handlevogner så jeg regner med at det var påskehandelen som ble gjennomført. Hva handler du til påske?
Gjest Chica Skrevet 22. mars 2005 #3 Skrevet 22. mars 2005 Skal handle en solkrem og noen kvikk-lunsj, sånn utenom det får vi alt der vi skal bo.
Gjest piaf Skrevet 22. mars 2005 #4 Skrevet 22. mars 2005 Antakelig alt for mye... :oops: Lammestek (ikke særlig originalt, men et must), klippfisk, litt laks (tror jeg) masse grønnsaker, noen appelsiner, helmelk og fløte (fløtegratinering, karamellpudding...), egg - og rødvin. Men det mest karakteristiske - og viktigste (?) - for påskehandelen vår er nok belgisk sjokoladeeggkonfekt og masse gule og hvite vårblomster. Skal faktisk ut og handle inn nå, så dette ble en forstudie til handlelisteskrivinga!
Amarone Skrevet 22. mars 2005 #5 Skrevet 22. mars 2005 Sambo skal handle lammestek og medisterfarse i dag, og så skal jeg handle rødvin. Dette er til påskeaften, så vi må kanskje sørge for å ha middag flere dager også. Hmm, denne tråden var en god påminnelse!
Gjest gjest1 Skrevet 22. mars 2005 #6 Skrevet 22. mars 2005 Ikke noe veldig spesielt, men siden vi skal være hjemme satser vi på mat som tar litt lengre tid enn vanlig. Menyen for påsken ser foreløpig slik ut Reker, pizza, lammestekx2, suppe av et eller annet slag, muligens thailandsk oksehalesuppe. Det blir og litt ekstra pålegg, og snop og en bukett tulipaner eller potte påskeliljer. Satser på å handle i morgen så jeg bare trenger å supplere litt på lørdag.
Arkana Skrevet 22. mars 2005 #7 Skrevet 22. mars 2005 Lammestek med tilbehør (alltid lam til påske), masse snop og brus. Ellers det vanlige.
Fakse Skrevet 22. mars 2005 #8 Skrevet 22. mars 2005 Vi har en tradisjon med kylling som påskemat, så vi skal avgårde i morra og handle inn en hel stange-kylling. Første dagen serveres den helstekt med gode grønsaker og potetmos, andre dagen plukkes kjøttet av og brukes til nachos, og tredje dagen kokes resten til suppe. Har rødvin i hus, og har handla litt god ost. Godterier spiser vi nesten ikke, så det har vi ikke kjøpt. Det ble litt ekstra godt utvalg av pålegg, blandt annet røykelaks, og store mengder frukt. Koser oss heller med ekstra god mat enn med masse snop
Annevenn Skrevet 22. mars 2005 #9 Skrevet 22. mars 2005 Vi har en tradisjon med kylling som påskemat, så vi skal avgårde i morra og handle inn en hel stange-kylling. Første dagen serveres den helstekt med gode grønsaker og potetmos, andre dagen plukkes kjøttet av og brukes til nachos, og tredje dagen kokes resten til suppe. Har rødvin i hus, og har handla litt god ost. Godterier spiser vi nesten ikke, så det har vi ikke kjøpt. Det ble litt ekstra godt utvalg av pålegg, blandt annet røykelaks, og store mengder frukt. Koser oss heller med ekstra god mat enn med masse snop Hvor stor ER egentlig en sånn kylling? Siden du får den til å vare i 3 dager.... Her er en kylling 1 måltid! Og vi er bare 3.... Jeg handler alltid noe lam, litt ekstra god mat, og påskesnop (godteri på bergensk)
Arkana Skrevet 22. mars 2005 #10 Skrevet 22. mars 2005 Koser oss heller med ekstra god mat enn med masse snop Ja takk, begge deler.
Fakse Skrevet 23. mars 2005 #11 Skrevet 23. mars 2005 En stange-kylling er litt større enn de fra Prior du finner i frysedisken, husker ikke nøyaktig, men i alle fall 1,5 kg vil jeg tro. Mye kjøtt på dem, og vi er bare to da. Tilbehøret er forøvrig hemmeligheten her, og i suppa er det mest smak fra skroget, litt kjøtt og ellers grønsaker.
tommeline Skrevet 23. mars 2005 #12 Skrevet 23. mars 2005 Blir jo litt ekstra handling til påske, god middag og vin og godteri. Lammelår og påskeskinke på menyen.
Grooo Skrevet 23. mars 2005 #13 Skrevet 23. mars 2005 Handler ikke inn noe spesielt.. Handler stort sett bare en gang i uka til vanlig også, så påska blir ikke noe spesielt sånn sett.
Samantha Skrevet 23. mars 2005 #14 Skrevet 23. mars 2005 -2 flasker kvitvin og ei flaske Baileys -Appelsiner -Kvikk Lunch -Påskekrim (Pocket- Henning Mankell) -Og ingrendiensar til middagar (kyllinggryte, pizza, lasagne)
Brunhilde Skrevet 23. mars 2005 #15 Skrevet 23. mars 2005 Påsken betyr ikke så mye for meg, så her blir det litt ekstra godteri og ellers ikke noe utenom det vanlige.
Gjest Silja* Skrevet 24. mars 2005 #16 Skrevet 24. mars 2005 Ja takk, begge deler. Noe som heter vekt og helse også da..! Jeg holder meg også til god MAT framfor å bøtte nedpå med godteri og brus bare fordi det er påske..
Blueberry Skrevet 26. mars 2005 #17 Skrevet 26. mars 2005 Jeg har handla (på onsdag og idag) masse blomster (tulipaner og påskeliljer), ingredienser til middagene som var planlagt (kotelettform, fajitas, grøt, lasagne og lammestek), bittelitt snop (men overraskende lite til å være meg...), litt påskepynt til å pynte festbordet (hadde ingenting fra før), og egg(!). Var ute nå idag og skulle finne det jeg hadde glemt på onsdag. Det er ikke en eneste butikk i byen som har Rosmarin igjen! Håpløst! Så jeg ga det opp og satser på det halve glasset jeg har med tørket rosmarin...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå