Ullvott Skrevet 18. oktober 2018 #1 Skrevet 18. oktober 2018 Jeg synes hjemmebakte knekkebrød smaker så godt, og ville prøve å bake det selv også. Jeg ble tipset om denne oppskriften (se lenke) og har brukt den tre ganger nå. Hver gang opplever jeg det samme; knekkebrødene smaker godt, men blir så harde! Hva bør jeg prøve å gjøre annerledes? Steke kortere? Lavere temp? Steke lenger? Høyere temp? Lage dem tykkere? Lage dem tynnere? Jeg har smakt knekkebrød bakt fra samme oppskrift hos den som tipset meg om oppskriften, og de var sprø uten å være knallharde. Noen som kan hjelpe?
Gjest Springfjær Skrevet 18. oktober 2018 #2 Skrevet 18. oktober 2018 Det der lurer jeg på å. Jeg elsker å bake alt mulig, og har egentlig gitt opp knekkebrød fordi jeg ikke finner ut av hvorfor mine blir så harde.
Camillapb Skrevet 23. oktober 2018 #3 Skrevet 23. oktober 2018 Jeg ville prøvd å lage dem litt tynnere, og et kjempetips er å ha døren litt på gløtt det siste kvarteret av steketiden. Sett en stekespade/sleiv så den holder seg ca 2 cm åpen 😊
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå