Gjest Anonymous Skrevet 21. mars 2005 #1 Skrevet 21. mars 2005 JEG SKAL LAGE MEG EN SJOKOLADEKAKE,MEN TRENGER TIPS TIL KREMEN OPPÅ. jEG SKAL PYNTE KAKEN OPPÅ,MEN ORKER IKKE REN SMØRKREM.NOEN TIPS TIL EN GOD EN SOM JEG KAN BRUKE SPRØYTEPOSE TIL? HASTER,HASTER!!!!!!! JEG HAR MELIS,EGG,SMØR,KAKAO,KOKESJOKOLADE,SITRON,EGG I HUS OM DET ER TIL HJELP.
Gjest Madeline Skrevet 21. mars 2005 #2 Skrevet 21. mars 2005 Her har du en fin sjokoladekrem: 100 gr smør 1 pl kokesjokolade 5 ss sterk kaffe !0 dråper romessens (kan droppes hvis du ikke har) 1 egg 500 gr melis Smelt smør og sjokolade. Kok kaffe og bland den i. Avkjøl litt og bland i egget, melisen og romessensen. ( ser at du har sitron. Er sikkert mulig å ha i det i steden hvis du liker sitronsmaken) Denne kremen har jeg enkelte ganger hatt i sprøytepose og resultatet har blitt bra. Jeg orker heller ikke smørkrem.
Gjest Anonymous Skrevet 22. mars 2005 #3 Skrevet 22. mars 2005 Takk,takk til deg. Skal lage den i ettermiddag. GOD PÅSKE!!
Gjest Violetta Skrevet 22. mars 2005 #4 Skrevet 22. mars 2005 Ville bare gi et tips til verdens enkleste sjokoladekrem, men da må du ha kremfløte også! Knekk en plate kokesjokolade i biter, smelt den inn i kremfløten. Men vær forsiktig, bruk varmt vannbad så ikke fløten blir for varm! Pisk det som vanlig krem og pynt i vei. Kjempegodt!
Gjest Anonymous Skrevet 24. mars 2005 #5 Skrevet 24. mars 2005 Ville bare gi et tips til verdens enkleste sjokoladekrem, men da må du ha kremfløte også! Knekk en plate kokesjokolade i biter, smelt den inn i kremfløten. Men vær forsiktig, bruk varmt vannbad så ikke fløten blir for varm! Pisk det som vanlig krem og pynt i vei. Kjempegodt! jeg får prøve den etter påsken. Har ikke fløte i hus. Hvor varm har du fløten? Viste ikke at en kan piske krem av varm fløte, men takk for tipset.
Gjest Anonymous Skrevet 24. mars 2005 #6 Skrevet 24. mars 2005 Her har du en fin sjokoladekrem: 100 gr smør 1 pl kokesjokolade 5 ss sterk kaffe !0 dråper romessens (kan droppes hvis du ikke har) 1 egg 500 gr melis Smelt smør og sjokolade. Kok kaffe og bland den i. Avkjøl litt og bland i egget, melisen og romessensen. ( ser at du har sitron. Er sikkert mulig å ha i det i steden hvis du liker sitronsmaken) Denne kremen har jeg enkelte ganger hatt i sprøytepose og resultatet har blitt bra. Jeg orker heller ikke smørkrem. Nå står kaken i skapet, klar til servering. Ble riktig så bra...Tusen takk. Fortsatt fin påske til deg.
Gjest Madeline Skrevet 24. mars 2005 #7 Skrevet 24. mars 2005 Nå står kaken i skapet, klar til servering. Ble riktig så bra...Tusen takk. Fortsatt fin påske til deg. Glad for å kunne hjelpe. Har selv laget kake med den sjokokremen i dag. Alltid en vinner. God påske til deg også.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå