Gå til innhold

sjokokrem


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

JEG SKAL LAGE MEG EN SJOKOLADEKAKE,MEN TRENGER TIPS TIL KREMEN OPPÅ.

jEG SKAL PYNTE KAKEN OPPÅ,MEN ORKER IKKE REN SMØRKREM.NOEN TIPS TIL EN GOD EN SOM JEG KAN BRUKE SPRØYTEPOSE TIL?

HASTER,HASTER!!!!!!!

JEG HAR MELIS,EGG,SMØR,KAKAO,KOKESJOKOLADE,SITRON,EGG I HUS OM DET ER TIL HJELP.

Videoannonse
Annonse
Gjest Madeline
Skrevet

Her har du en fin sjokoladekrem:

100 gr smør

1 pl kokesjokolade

5 ss sterk kaffe

!0 dråper romessens (kan droppes hvis du ikke har)

1 egg

500 gr melis

Smelt smør og sjokolade. Kok kaffe og bland den i. Avkjøl litt og bland i egget, melisen og romessensen. ( ser at du har sitron. Er sikkert mulig å ha i det i steden hvis du liker sitronsmaken)

Denne kremen har jeg enkelte ganger hatt i sprøytepose og resultatet har blitt bra. Jeg orker heller ikke smørkrem.

Gjest Anonymous
Skrevet

Takk,takk til deg. Skal lage den i ettermiddag.

GOD PÅSKE!!

Gjest Violetta
Skrevet

Ville bare gi et tips til verdens enkleste sjokoladekrem, men da må du ha kremfløte også!

Knekk en plate kokesjokolade i biter, smelt den inn i kremfløten. Men vær forsiktig, bruk varmt vannbad så ikke fløten blir for varm!

Pisk det som vanlig krem og pynt i vei.

Kjempegodt!

Gjest Anonymous
Skrevet
Ville bare gi et tips til verdens enkleste sjokoladekrem, men da må du ha kremfløte også!

Knekk en plate kokesjokolade i biter, smelt den inn i kremfløten. Men vær forsiktig, bruk varmt vannbad så ikke fløten blir for varm!

Pisk det som vanlig krem og pynt i vei.

Kjempegodt!

jeg får prøve den etter påsken. Har ikke fløte i hus.

Hvor varm har du fløten? Viste ikke at en kan piske krem av varm fløte, men takk for tipset.

Gjest Anonymous
Skrevet
Her har du en fin sjokoladekrem:

100 gr smør

1 pl kokesjokolade

5 ss sterk kaffe

!0 dråper romessens (kan droppes hvis du ikke har)

1 egg

500 gr melis

Smelt smør og sjokolade. Kok kaffe og bland den i. Avkjøl litt og bland i egget, melisen og romessensen. ( ser at du har sitron. Er sikkert mulig å ha i det i steden hvis du liker sitronsmaken)  

Denne kremen har jeg enkelte ganger hatt i  

sprøytepose og resultatet har blitt bra. Jeg orker heller  

ikke smørkrem.

Nå står kaken i skapet, klar til servering. Ble riktig så bra...Tusen takk.

Fortsatt fin påske til deg.

Gjest Madeline
Skrevet

Nå står kaken i skapet, klar til servering. Ble riktig så bra...Tusen takk.

Fortsatt fin påske til deg.

Glad for å kunne hjelpe. Har selv laget kake med den sjokokremen i dag. Alltid en vinner. God påske til deg også.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...