AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2018 #1 Del Skrevet 17. oktober 2018 Lager nå erter, kjøtt og flesk. Har kokt i ca en time. Har fortsatt nesten et par timer til å koke. Begynner å bli lite vann oppi kjelene. Skal jeg bare la det koke videre, eller skal jeg etter vært legge oppi mere vann? Anonymkode: 54c61...b00 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1227636-erter-kj%C3%B8tt-og-flesk/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2018 #2 Del Skrevet 17. oktober 2018 Det skal ikke koke, det skal putre. Anonymkode: 2c30b...7d7 2 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1227636-erter-kj%C3%B8tt-og-flesk/#findComment-22342624 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2018 #3 Del Skrevet 17. oktober 2018 Det høres ut som om du ikke bruker lokk. Anonymkode: 7e94f...0a8 3 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1227636-erter-kj%C3%B8tt-og-flesk/#findComment-22342628 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2018 #4 Del Skrevet 17. oktober 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Lager nå erter, kjøtt og flesk. Har kokt i ca en time. Har fortsatt nesten et par timer til å koke. Begynner å bli lite vann oppi kjelene. Skal jeg bare la det koke videre, eller skal jeg etter vært legge oppi mere vann? Anonymkode: 54c61...b00 Mer vann. Om det koker tørt KAN det svi seg. Anonymkode: 0eeb3...137 3 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1227636-erter-kj%C3%B8tt-og-flesk/#findComment-22342629 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Muskath Skrevet 17. oktober 2018 #5 Del Skrevet 17. oktober 2018 Du må jo ha på mer vann så det ikke koker tørt. 3 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1227636-erter-kj%C3%B8tt-og-flesk/#findComment-22342635 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2018 #6 Del Skrevet 17. oktober 2018 Bruker lokk, koker ikke. Altså har det på 3 av 9 på varme. Koker ikke tørt enda, men begynner å bli lite liksom. Altså det er akkurat under ertene Anonymkode: 54c61...b00 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1227636-erter-kj%C3%B8tt-og-flesk/#findComment-22342664 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 17. oktober 2018 #7 Del Skrevet 17. oktober 2018 Du har fått svaret. Hell på mer vann, litt etter litt ettersom det trengs. Svir det seg blir det uspiselig, den brente smaken får du ikke vekk. 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1227636-erter-kj%C3%B8tt-og-flesk/#findComment-22342691 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2018 #8 Del Skrevet 17. oktober 2018 14 minutter siden, AnonymBruker skrev: Lager nå erter, kjøtt og flesk. Har kokt i ca en time. Har fortsatt nesten et par timer til å koke. Begynner å bli lite vann oppi kjelene. Skal jeg bare la det koke videre, eller skal jeg etter vært legge oppi mere vann? Anonymkode: 54c61...b00 Det skal da vel ikke koke i tre (!) timer? Har du ikke bløtlagt ertene på forhånd? Anonymkode: 94b40...f8d Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1227636-erter-kj%C3%B8tt-og-flesk/#findComment-22342711 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2018 #9 Del Skrevet 17. oktober 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Det skal da vel ikke koke i tre (!) timer? Har du ikke bløtlagt ertene på forhånd? Anonymkode: 94b40...f8d https://www.matprat.no/oppskrifter/tradisjon/erter-kjott-og-flesk/ 2 og halv time da. Anonymkode: 54c61...b00 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1227636-erter-kj%C3%B8tt-og-flesk/#findComment-22342721 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå