Gå til innhold

Erter, kjøtt og flesk


Anbefalte innlegg

Lager nå erter, kjøtt og flesk. Har kokt i ca en time. Har fortsatt nesten et par timer til å koke. Begynner å bli lite vann oppi kjelene. Skal jeg bare la det koke videre, eller skal jeg etter vært legge oppi mere vann? 

Anonymkode: 54c61...b00

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1227636-erter-kj%C3%B8tt-og-flesk/
Del på andre sider

Fortsetter under...

1 minutt siden, AnonymBruker skrev:
 

Lager nå erter, kjøtt og flesk. Har kokt i ca en time. Har fortsatt nesten et par timer til å koke. Begynner å bli lite vann oppi kjelene. Skal jeg bare la det koke videre, eller skal jeg etter vært legge oppi mere vann? 

Anonymkode: 54c61...b00

Mer vann. Om det koker tørt KAN det svi seg.

Anonymkode: 0eeb3...137

  • Liker 3

Annonse

14 minutter siden, AnonymBruker skrev:
 

Lager nå erter, kjøtt og flesk. Har kokt i ca en time. Har fortsatt nesten et par timer til å koke. Begynner å bli lite vann oppi kjelene. Skal jeg bare la det koke videre, eller skal jeg etter vært legge oppi mere vann? 

Anonymkode: 54c61...b00

Det skal da vel ikke koke i tre (!) timer? Har du ikke bløtlagt ertene på forhånd?

Anonymkode: 94b40...f8d

1 minutt siden, AnonymBruker skrev:
 

Det skal da vel ikke koke i tre (!) timer? Har du ikke bløtlagt ertene på forhånd?

Anonymkode: 94b40...f8d

https://www.matprat.no/oppskrifter/tradisjon/erter-kjott-og-flesk/ 

2 og halv time da. 

Anonymkode: 54c61...b00

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...