Gå til innhold

Erter, kjøtt og flesk


Anbefalte innlegg

Skrevet

Lager nå erter, kjøtt og flesk. Har kokt i ca en time. Har fortsatt nesten et par timer til å koke. Begynner å bli lite vann oppi kjelene. Skal jeg bare la det koke videre, eller skal jeg etter vært legge oppi mere vann? 

Anonymkode: 54c61...b00

Skrevet

Det skal ikke koke, det skal putre.

Anonymkode: 2c30b...7d7

  • Liker 2
Skrevet

Det høres ut som om du ikke bruker lokk.

Anonymkode: 7e94f...0a8

  • Liker 3
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:
 

Lager nå erter, kjøtt og flesk. Har kokt i ca en time. Har fortsatt nesten et par timer til å koke. Begynner å bli lite vann oppi kjelene. Skal jeg bare la det koke videre, eller skal jeg etter vært legge oppi mere vann? 

Anonymkode: 54c61...b00

Mer vann. Om det koker tørt KAN det svi seg.

Anonymkode: 0eeb3...137

  • Liker 3
Skrevet

Du må jo ha på mer vann så det ikke koker tørt.

  • Liker 3
Skrevet

Bruker lokk, koker ikke. Altså har det på 3 av 9 på varme. Koker ikke tørt enda, men begynner å bli lite liksom. Altså det er akkurat under ertene :) 

Anonymkode: 54c61...b00

Skrevet

Du har fått svaret.  Hell på mer vann, litt etter litt ettersom det trengs. :)

Svir det seg blir det uspiselig, den brente smaken får du ikke vekk.

  • Liker 1
Skrevet
14 minutter siden, AnonymBruker skrev:
 

Lager nå erter, kjøtt og flesk. Har kokt i ca en time. Har fortsatt nesten et par timer til å koke. Begynner å bli lite vann oppi kjelene. Skal jeg bare la det koke videre, eller skal jeg etter vært legge oppi mere vann? 

Anonymkode: 54c61...b00

Det skal da vel ikke koke i tre (!) timer? Har du ikke bløtlagt ertene på forhånd?

Anonymkode: 94b40...f8d

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...