AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2018 #1 Skrevet 17. oktober 2018 Lager nå erter, kjøtt og flesk. Har kokt i ca en time. Har fortsatt nesten et par timer til å koke. Begynner å bli lite vann oppi kjelene. Skal jeg bare la det koke videre, eller skal jeg etter vært legge oppi mere vann? Anonymkode: 54c61...b00
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2018 #2 Skrevet 17. oktober 2018 Det skal ikke koke, det skal putre. Anonymkode: 2c30b...7d7 2
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2018 #3 Skrevet 17. oktober 2018 Det høres ut som om du ikke bruker lokk. Anonymkode: 7e94f...0a8 3
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2018 #4 Skrevet 17. oktober 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Lager nå erter, kjøtt og flesk. Har kokt i ca en time. Har fortsatt nesten et par timer til å koke. Begynner å bli lite vann oppi kjelene. Skal jeg bare la det koke videre, eller skal jeg etter vært legge oppi mere vann? Anonymkode: 54c61...b00 Mer vann. Om det koker tørt KAN det svi seg. Anonymkode: 0eeb3...137 3
Muskath Skrevet 17. oktober 2018 #5 Skrevet 17. oktober 2018 Du må jo ha på mer vann så det ikke koker tørt. 3
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2018 #6 Skrevet 17. oktober 2018 Bruker lokk, koker ikke. Altså har det på 3 av 9 på varme. Koker ikke tørt enda, men begynner å bli lite liksom. Altså det er akkurat under ertene Anonymkode: 54c61...b00
Jerry Lee Skrevet 17. oktober 2018 #7 Skrevet 17. oktober 2018 Du har fått svaret. Hell på mer vann, litt etter litt ettersom det trengs. Svir det seg blir det uspiselig, den brente smaken får du ikke vekk. 1
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2018 #8 Skrevet 17. oktober 2018 14 minutter siden, AnonymBruker skrev: Lager nå erter, kjøtt og flesk. Har kokt i ca en time. Har fortsatt nesten et par timer til å koke. Begynner å bli lite vann oppi kjelene. Skal jeg bare la det koke videre, eller skal jeg etter vært legge oppi mere vann? Anonymkode: 54c61...b00 Det skal da vel ikke koke i tre (!) timer? Har du ikke bløtlagt ertene på forhånd? Anonymkode: 94b40...f8d
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2018 #9 Skrevet 17. oktober 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Det skal da vel ikke koke i tre (!) timer? Har du ikke bløtlagt ertene på forhånd? Anonymkode: 94b40...f8d https://www.matprat.no/oppskrifter/tradisjon/erter-kjott-og-flesk/ 2 og halv time da. Anonymkode: 54c61...b00
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå