magolia Skrevet 21. mars 2005 #1 Skrevet 21. mars 2005 Hvilke typer olje til matlaging har du hjemme og hvilke bruker du til hva...? ...trenger tips
Gjest Bjørnsdatter Skrevet 21. mars 2005 #2 Skrevet 21. mars 2005 Bruker olivenolje (helt streit ybarra kaldpresset) til italiensk mat + dressinger, og solsikkeolje til alt annet. Liker ikke smaken på olivenolje så veldig godt.
Gjest Gjesta Skrevet 21. mars 2005 #3 Skrevet 21. mars 2005 Jeg bruker egentlig ikke så mye olje - kun soyaolje til steking. Hvis du bruker oljer i steden for smør, så bør du unngå olivenolje - den er ikke så mye sunnere enn smør, faktisk. K
Gjest Catwoman Skrevet 21. mars 2005 #4 Skrevet 21. mars 2005 Hvis du bruker oljer i steden for smør, så bør du unngå olivenolje - den er ikke så mye sunnere enn smør, faktisk. til steking du mener? Jeg bruker mest solsikkeolje, til steking og baking etc. Men har også en flaske olivenolje som jeg bruker på mat av og til.
Nella Skrevet 21. mars 2005 #5 Skrevet 21. mars 2005 Steker i raps eller solsikkeolje. Har en flaske olivenolje til å ha på maten. Ser du her så er det en guide og mye forklaring om de forskjellige oljene. Bruk menyen på midten så kan du velge tema
Nellie Cortado Skrevet 21. mars 2005 #6 Skrevet 21. mars 2005 Hvis dere kommer over en olivenolje som heter Dauro de l`emporada må dere kjøpe den. Den er så god! Bruker olivenolje på salater, i dressinger o.l. Ellers går det mest i soyaolje til steking og baking.
Gjest Anonymous Skrevet 21. mars 2005 #7 Skrevet 21. mars 2005 Hvis dere kommer over en olivenolje som heter Dauro de l`emporada må dere kjøpe den. Den er så god! I hvilke butikkjeder kan jeg kikke etter den?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå