Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Er på intens jakt etter masse oppskrifter på Italiensk tilbehør. Helst grønsaksretter, men også salater og retter med sopp i.

:)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Har du vært innom her å sett?

På venstre side er det arkiv med 20 sider oppskrifter på italiensk mat. Engelsk

Og en til her.

Går du inn under menyen Italian Recipe så er det linker til flere sider med oppskrifter.

Skrevet

Jeg vil anbefale kokebøkene fra The River Café. Utelukkende italiensk mat - og veldig mange grønnsaksretter (særlig i nr. 2, med gult omslag).

Gjest Anonymous
Skrevet
Jeg vil anbefale kokebøkene fra The River Café. Utelukkende italiensk mat - og veldig mange grønnsaksretter (særlig i nr. 2' date=' med gult omslag).[/quote']

...og nå fant jeg en liten smakebit på nettet også: Klikk her.

Skrevet

Kan du ikke få tak i bøkene til Jamie Oliver? Der er det massevis av oppskrifter på risottoer, salater og andre grønnskasretter. Og det meste er italienskinspirert.

Ellers er det lite som slår gode tomater og mozarella, men det har du sikkert på lista di allerede.

Skrevet

Men kanskje litt av problemet ditt er at italienerne ikke spiser så mye tilbehør, men heller flere retter etter hverandre..?

I stedet for å spise f.eks lammekoteletter med risotto og salat, er det vanlig å spise risotto først, så lammekoteletter (evt. med noen sitronbåter og/eller enkle ovnsbakte grønnsaker) og gjerne salaten servert separat før desserten. Kan det være en idé for deg?

mvh

Fløyel

Skrevet

Jeg skal lage en slags italiensk buffet til flere personer. Skal servere forskjellige typer pasta og skal ha litt forskjellig å velge mellom til. Problemet er at de ikke spiser tilbehør ja, men har nå satt sammen litt selv jeg nå da ;)

Sopp og fløtesaus

Tomatsalat med løk, basilikum og ruccola

Kjøttboller i tomatsaus

Og en slags grønnsaksblanding.

Tror det blir bra jeg.

Skal i tillegg bake et eller annet slags brød ved siden av.

Gjest Anonymous
Skrevet

da burde du lage foccacia:), det ligger en veldig god oppskrift på artoftaste..

Skrevet

Til bufféer liker jeg å servere grillet rød og gul paprika marinert i extra virgin olivenolje med hvitløk, salt og pepper - evnt. også middelhavsansjos og litt presset sitron eller vineddik. Kan lages i forveien, gir maksimalt med smak og krever minimal innsats. En rett etter mitt hjerte :wink: .

(Og forøvrig en typisk "River Café"-rett).

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...