AnonymBruker Skrevet 13. oktober 2018 #1 Skrevet 13. oktober 2018 Skal prøve å bake noe som krever fast action dry yeast - og jeg lurer på (håper på) om det rett og slett bare er helt vanlig tørrgjær? Takker for svar Anonymkode: a0891...9fc
stan Skrevet 13. oktober 2018 #2 Skrevet 13. oktober 2018 Jeg har ihvertfall tolket det slik, og resultatet ble bra🙂 Hva lager du? 1
AnonymBruker Skrevet 13. oktober 2018 #3 Skrevet 13. oktober 2018 Det nærmeste vi kommer i Norge er tørrgjær. Anonymkode: d3dc5...781
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå