AnonymBruker Skrevet 13. oktober 2018 #1 Del Skrevet 13. oktober 2018 Skal prøve å bake noe som krever fast action dry yeast - og jeg lurer på (håper på) om det rett og slett bare er helt vanlig tørrgjær? Takker for svar Anonymkode: a0891...9fc Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1226529-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-gj%C3%A6r-p%C3%A5-engelsk/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
stan Skrevet 13. oktober 2018 #2 Del Skrevet 13. oktober 2018 Jeg har ihvertfall tolket det slik, og resultatet ble bra🙂 Hva lager du? 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1226529-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-gj%C3%A6r-p%C3%A5-engelsk/#findComment-22320078 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. oktober 2018 #3 Del Skrevet 13. oktober 2018 Det nærmeste vi kommer i Norge er tørrgjær. Anonymkode: d3dc5...781 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1226529-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-gj%C3%A6r-p%C3%A5-engelsk/#findComment-22320105 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå