Gjest Anonymous Skrevet 20. mars 2005 #1 Del Skrevet 20. mars 2005 Hjelp Pumpet ut litt morsmelk i går og tenkte jeg skulle varme det til banet i dag. Men da jeg skulle ta ut flaska fra kjøleskapet var det delt seg. Ser ut som fettet har klumpet seg i melka :o . Er den blitt sur? Skjønner ingenting. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elle Melle Skrevet 20. mars 2005 #2 Del Skrevet 20. mars 2005 Den skiller seg vel fordi den blir kald? Det gjør all "ubehandlet melk" fordi fettet legger seg på toppen. Bare å riste og varme litt det, så er den god som ny. Det var slik man fikk fløte i gamle dager forresten. Spannet med kumelk ble stående, og man kunne ta av fløten som da la seg på toppen i løpet av natten. Eneste grunnen til at dette ikke skjer lenger, er at melken har vært en tur innom et meieri...Der blir den homogenisert og pasturisert og gjort passe fet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 20. mars 2005 #3 Del Skrevet 20. mars 2005 Morsmelk holder seg 24 timer i kjøleskap Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå