Gjest Anonymous Skrevet 19. mars 2005 #1 Skrevet 19. mars 2005 Hvordan lager man rødvinssaus til to personer?
*SOL* Skrevet 19. mars 2005 #2 Skrevet 19. mars 2005 Jeg skal ha oksekoteletter til middag i morgen. De skal jeg ha rødvinsaus til. Jeg skal brune kotelettene. Drysse på salt og pepper og tømme over 4dl buljong og la dem surre til de er møre. Så bruker jeg skyen jeg får i denne oppskriften: La 2 finhakket surre blanke i litt smør. Dryss over 1ss hvetemel, brun litt og spe med 1dl rødvin og kraften. Smak til med salt, pepper og paprikapulver. I oppskriften står det og 1ss fransk sennep men den tror jeg dropper..
*SOL* Skrevet 19. mars 2005 #3 Skrevet 19. mars 2005 Glemte å si at jeg skal servere de til hjemmelaget ovnsstekte poteter. OBS: ikke salt potetene før steiking. De blir 1000 ganger bedre hvist du gjør det når de er stekt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Og salat sef.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå