Kalas Skrevet 19. mars 2005 #1 Skrevet 19. mars 2005 Hei, skal lage tunfisk i dag, og trenger litt hjelp. Jeg prøver å gjenskape en rett jeg fikk i fjor, med grillet tunfisk og potetstappe smaksatt med wasabi. Mmmm. Så vidt jeg husker var tilbehøret tranebær og en småbitter salat,men hva kan jeg alternativt serverere til? Må altså passe til både tunfisk og wasabi. Takknemlig for svar!
Angelizer Skrevet 20. mars 2005 #2 Skrevet 20. mars 2005 Litt sent, kanskje... Men... (2 pers.) 2 biter fersk tunfisk á ca. 150 g fransk sennep sesamfrø 3 poteter 1 avocado gressløk soya, god olivenolje, salt/pepper og revet ingefær litt wasabi Smør fiskebitene med sennep og rull dem i sesamfrø. Skrell poteter og lag tynne strimler. Skrell avocado og skjær i strimler. Stek potetene myke og gylne i smør/olje i panne. La avocadostrimlene få er rask omgang til gjennomvarme. Fisken stekes i olje etter hvor gjennomstekt du vil ha den. Her er fisken bare stekt et par minutter på hver side. Varm opp litt olje med salt og pepper. Smak til med revet pepperrot og soya. Lag en seng av stekte poteter. Skjær fisken i skiver og legg oppå. Fordel varme avocadostrimler på til slutt. Dryss på litt gressløk og ringle varm soyavinaigrette rundt/over.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå