Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei, skal lage tunfisk i dag, og trenger litt hjelp. Jeg prøver å gjenskape en rett jeg fikk i fjor, med grillet tunfisk og potetstappe smaksatt med wasabi. Mmmm. Så vidt jeg husker var tilbehøret tranebær og en småbitter salat,men hva kan jeg alternativt serverere til? Må altså passe til både tunfisk og wasabi.

Takknemlig for svar!

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Litt sent, kanskje... Men...

(2 pers.)

2 biter fersk tunfisk á ca. 150 g

fransk sennep

sesamfrø

3 poteter

1 avocado

gressløk

soya, god olivenolje, salt/pepper og revet ingefær

litt wasabi

Smør fiskebitene med sennep og rull dem i sesamfrø. Skrell poteter og lag tynne strimler. Skrell avocado og skjær i strimler.

Stek potetene myke og gylne i smør/olje i panne. La avocadostrimlene få er rask omgang til gjennomvarme.

Fisken stekes i olje etter hvor gjennomstekt du vil ha den. Her er fisken bare stekt et par minutter på hver side.

Varm opp litt olje med salt og pepper. Smak til med revet pepperrot og soya.

Lag en seng av stekte poteter. Skjær fisken i skiver og legg oppå. Fordel varme avocadostrimler på til slutt. Dryss på litt gressløk og ringle varm soyavinaigrette rundt/over.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...