bolli Skrevet 5. oktober 2018 #1 Skrevet 5. oktober 2018 Jeg er ny på lavkarbo. Jeg sikter ikke mot ketose, men på et kosthold med lite karbohydrater med håp om at det vil bedre migrene. Er det noen som vet om man kan spise friggs maiskaker på lavkarbo? Jeg har forstått at det finnes forskjellige typer karbohydrater, og at ikke alle tas opp i kroppen. Maiskakene inneholder hele 76%karbohydrater, hvorav bare 2,2% er sukkerarter. Er de andre karbene ufarlige da, eller tells de like mye?
AnonymBruker Skrevet 5. oktober 2018 #2 Skrevet 5. oktober 2018 Nei de kan du ikke spise. Men klart, spiser du ellers mest kjøtt, fisk, fett, så skader vel ikke 1 stk majskake. Kommer an på hvor streng du har tenkt å være. På lavkarbo telles alle karbohydrater. https://no.wikipedia.org/wiki/Lavkarbokosthold https://fedon.no/tema/noen-vanlige-sporsmal-om-lavkarbo/ Anonymkode: ea2c3...21a 2
AnonymBruker Skrevet 8. oktober 2018 #3 Skrevet 8. oktober 2018 Alle karbohydrater består av sukkermolekyler. Man grupperer dem etter hvor mange sukkermolekyler de består av.Monosakkarider som glukose (druesukker), fruktose (fruktsukker) ++ består av ett sukkermolekyl.Disakkarider som sukrose (rørsukker), laktose (melkesukker) ++ består av to sukkermolekyler.Polysakkarider som stivelse, kostfiber ++ består av flere enn to sukkermolekyler. Kan være flere tusen. Alle fordøyelige karbohydrater øker blodsukkeret ditt. Det er det man vil unngå på lavkarbo. De maiskakene vil sende blodsukkeret ditt i været. Altså ikke noe man bør spise noe særlig av når man prøver å holde blodsukkeret på et normalt nivå. Anonymkode: 180ad...edf 3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå