AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2018 #1 Skrevet 4. oktober 2018 Dette er en lærebok for utlendinger som skal lære om norsk arbeidsliv. Ble litt i stuss over hva som er riktig svar her. Bakterier? Anonymkode: 6bbea...67d
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2018 #2 Skrevet 4. oktober 2018 Huff da. Slankekur, trening til Birken, bare søtt i helger, glutenintoleranse el. (får en håpe). Anonymkode: fd1f0...9a4 13
Gjest hind Skrevet 4. oktober 2018 #3 Skrevet 4. oktober 2018 Alle kollegene er helnorske og må ha glutenfri, laktosefri eller lavkarbo-mat.
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2018 #4 Skrevet 4. oktober 2018 Er dette diskriminering av Huyen? Anonymkode: 6bbea...67d 1
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2018 #5 Skrevet 4. oktober 2018 Alle kollegaene er helnorske og ikke vant med den type gjestfrihet. De tenker at dersom de smaker, skylder de noe tilbake.. og det blir et alt for intimt forhold på en arbeidsplass hvor man gjerne vil holde litt avstand. Grunnene til å si nei takk er allergi eller slankekur. Og det er det alltid noen som er på. Anonymkode: f10aa...abc 6
Måbarefåsiat... Skrevet 4. oktober 2018 #6 Skrevet 4. oktober 2018 Kakene til Huyen ser fremmedartet ut. Og det kan være skummelt. Jeg synes kollegene er veike duster. 12
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2018 #7 Skrevet 4. oktober 2018 Jeg tror spørsmålet er ment til å få de til å tenke over kultur. Diskriminering er ikke godtatt, så om de opplever det så nå de si ifra, Tenker spørsmålet er ment for å få dem til å tenke over rettigheter Ingen sier nei til gratis mat Anonymkode: 53df4...5a3 1
Gjest Krampus Skrevet 4. oktober 2018 #8 Skrevet 4. oktober 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Er dette diskriminering av Huyen? Anonymkode: 6bbea...67d Nei.
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2018 #9 Skrevet 4. oktober 2018 Hos oss ville kakene blitt borte på sekunder Anonymkode: e1cfa...dbb 21
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2018 #10 Skrevet 4. oktober 2018 Kanskje noen tror det er halalkaker og de blir redd Anonymkode: f10aa...abc 2
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2018 #11 Skrevet 4. oktober 2018 Gjetter at det er fordi de er redde for at kakene ikke er gode, og at de må tvinge det i seg. Anonymkode: 622e2...a0f 4
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2018 #12 Skrevet 4. oktober 2018 Kan det å servere kaker direkte fra kakeboksen gjøre at noen synes det er uhygienisk med tanke på bakterier? hadde hun servert Brownies så hadde de forsvunnet fort Anonymkode: 6bbea...67d
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2018 #13 Skrevet 4. oktober 2018 - Kanskje de forsøker å spise mindre sukker, og derfor ikke vil spise kaker på jobb. - Kanskje kakene inneholder noen krydre som lukter uvant - Kanskje Huyen ikke har så god håndhygiene, og kollegene er redd hun ikke har vasket hendene før hun lagde kakene - Kanskje det ikke er noen kultur for å ta med mat til de andre på den arbeidsplassen Anonymkode: 36c52...d87 2
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2018 #14 Skrevet 4. oktober 2018 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Alle kollegaene er helnorske og ikke vant med den type gjestfrihet. De tenker at dersom de smaker, skylder de noe tilbake.. og det blir et alt for intimt forhold på en arbeidsplass hvor man gjerne vil holde litt avstand. Grunnene til å si nei takk er allergi eller slankekur. Og det er det alltid noen som er på. Anonymkode: f10aa...abc Men om jeg som er norsk hadde servert brownies, så hadde du vel forsynt deg? Du hadde vel ikke tenkt at du skyldte meg noe? Anonymkode: 6bbea...67d 2
Mystic woman Skrevet 4. oktober 2018 #15 Skrevet 4. oktober 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Kan det å servere kaker direkte fra kakeboksen gjøre at noen synes det er uhygienisk med tanke på bakterier? hadde hun servert Brownies så hadde de forsvunnet fort Anonymkode: 6bbea...67d Brownisen må vel også ligge i/på noe. 2
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2018 #16 Skrevet 4. oktober 2018 5 minutter siden, Merricat skrev: Nei. Hvordan vet du det? Anonymkode: ef932...4c7
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2018 #17 Skrevet 4. oktober 2018 Akkurat nå, Mystic woman skrev: Brownisen må vel også ligge i/på noe. Ja men ikke i en boks, men tallerken/fat Anonymkode: 6bbea...67d
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2018 #18 Skrevet 4. oktober 2018 Merkelig spørsmål og merkelig problemstilling. Jeg har jobbet mange steder i løpet av et langt liv, og mange av disse stedene har kolleger kommet med kaker, vafler, kjeks, rester av kaker og annet hjemmelaget. Alt har blir spist opp på fortere enn du klarer å si "kake". Anonymkode: 1479d...47b 16
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2018 #19 Skrevet 4. oktober 2018 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Men om jeg som er norsk hadde servert brownies, så hadde du vel forsynt deg? Du hadde vel ikke tenkt at du skyldte meg noe? Anonymkode: 6bbea...67d Hadde følt et press på å ta med noe på jobb seinere jo.. hadde mest sannsynlig ikke tatt med noe de neste åra, og trøkt i meg to stykker på rappen..norsk eller ei Anonymkode: f10aa...abc 1
Mystic woman Skrevet 4. oktober 2018 #20 Skrevet 4. oktober 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Ja men ikke i en boks, men tallerken/fat Anonymkode: 6bbea...67d De transporteres vel ikke ikke på fat? På mitt arbeidssted har noen av og til med seg langpannestekt kake, i pannen altså. 3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå