Gå til innhold

Kanelsnurrer med bolledeig?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kan man lage kanelsnurrer ut av de ferdige posene med bolledeig?

Ja, det er enkelt og best å lage selv, men jeg orker ikke stå på kjøkkenet mer enn nødvendig for øyeblikket 😣

Anonymkode: e1b2a...a03

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Javisst kan du det!! I dag er det kanelbullans dag!!:yvonne:

Endret av Thildamor
Skrevet

Ja, jeg lager alltid kanelboller av bolledeig. Er ikke det vanlig? 🤷‍♀️

  • Liker 2
Skrevet
1 minutt siden, Orchideae skrev:
 

Ja, jeg lager alltid kanelboller av bolledeig. Er ikke det vanlig? 🤷‍♀️

Jo ):)

Anonymkode: 6dac2...d80

  • Liker 2
Skrevet

Jeg baker ikke så veldig ofte, som jeg føler jeg avslørte med det spørsmålet 😂

Men det er absolutt feiring av kanelboller i dag, og da må det spises sånne! 😊

Takk for svar 👌

Anonymkode: e1b2a...a03

Skrevet

Hjelp - oppfølgingsspørsmål!

Den jukseposen jeg kjøpte skal eltes, hvile en time, deles opp i bolleemner og så heve i 45-60 minutter.

Hvor inni der kjevler jeg ut og tar på fyll osv i stedet? Gjør jeg det etter de ti, og så lar de ferdige snurrene heve på plate?

Anonymkode: e1b2a...a03

Skrevet

Deigen eltes, hviler en time, rulles ut til kanelsnurrer og så la de heve på plate i 45-60 min :)

Anonymkode: 24884...9e2

  • Liker 1
Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:
 

Hjelp - oppfølgingsspørsmål!

Den jukseposen jeg kjøpte skal eltes, hvile en time, deles opp i bolleemner og så heve i 45-60 minutter.

Hvor inni der kjevler jeg ut og tar på fyll osv i stedet? Gjør jeg det etter de ti, og så lar de ferdige snurrene heve på plate?

Anonymkode: e1b2a...a03

Når det står at du skal dele opp i bolleemner er det tid for å kjevle ut og ha på fyll.

 

Det er akkurat som med kanelsnurrer fra bunnen, deigen må hvile/heve først, så kjevle/fylle/snurre og så heve enda litt mer. Forøvrig kan bolledeig helt fint brukes til kanelsnurrer, kringler eller andre typer søt gjærbakst, du må bare passe ekstra godt på at deigen ikke er klissete når du skal kjevle.

Anonymkode: af058...407

Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:
 

Deigen eltes, hviler en time, rulles ut til kanelsnurrer og så la de heve på plate i 45-60 min :)

Anonymkode: 24884...9e2

En time? Ikke ti minutter som posen sier? 🤔

Anonymkode: e1b2a...a03

Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:
 

En time? Ikke ti minutter som posen sier? 🤔

Anonymkode: e1b2a...a03

Her ser jeg at jeg har skrevet feil først, det står ti minutters hvile etter elting 🙈

Anonymkode: e1b2a...a03

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...