Montezuma Skrevet 6. mars 2002 #1 Skrevet 6. mars 2002 Som dere kanskje husker så startet jeg en tråd i gmlt. forum om tips til meny. Den utartet seg noe voldsomt ! Tenkte derfor å fortelle hva vi endte med. På tross av "feil sesong", som var et hett tema, valgte vi vilt. Men etter råd fra kokken gikk vi bort i fra rensdyr til fordel for hjort, da dette er lettere mat midt i sommervarmen. Til forrett skal vi ha lakserullade med rekerose og rømmeurtekrem, pyntet med skalldyr. Hovedretten blir fylt hjortestek, hjemmelagde hjortekarbonader, grønnsakstimbaler,ristet sopp, smørdampet blomkål, viltsaus og slottspoteter. Desserttallerkenen består av friske frukter, kanelis og sjokoladegitter. Blir sulten av å tenke på det, jeg!12
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå