Roseus Skrevet 27. september 2018 #1 Skrevet 27. september 2018 Vi har brukt mye sånne svarte stekespade og lignende. Ryddet skuffen i går og så at flere av de har delvis smeltet. Er dette vanlig eller er det bare dårlig kvalitet på de vi har?
AnonymBruker Skrevet 27. september 2018 #2 Skrevet 27. september 2018 Det er helt vanlig om de blir brukt til biffsteking i jernpanne i alle fall. De tåler ikke like høy varme som kan oppstå i enkelte stekepanner, og da smelter de i tuppen. Her bruker jeg plastredskap til å snu omeletter, pannekaker, fisk etc. i teflonpanne, og treredskap til mat som stekes på litt høyere varme. Anonymkode: 66675...9fa
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå