Gå til innhold

Stekeredskap


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi har brukt mye sånne svarte stekespade og lignende. Ryddet skuffen i går og så at flere av de har delvis smeltet. Er dette vanlig eller er det bare dårlig kvalitet på de vi har? 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det er helt vanlig om de blir brukt til biffsteking i jernpanne i alle fall. :) De tåler ikke like høy varme som kan oppstå i enkelte stekepanner, og da smelter de i tuppen. 

Her bruker jeg plastredskap til å snu omeletter, pannekaker, fisk etc. i teflonpanne, og treredskap til mat som stekes på litt høyere varme. 

Anonymkode: 66675...9fa

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...