Gå til innhold

Hvordan få til klebrig god ris som på Kinarestaurant?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva slags type ris og fremgangsmåte? Jeg klarer aldri å kopiere denne hjemme. 

Anonymkode: 97434...197

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Bruk Jasminris og riskoker. Du kan jo klare det uten riskoker og, men jasminris er viktig. 

Anonymkode: c132b...6f1

Skrevet

En bra riskoker er viktig og, men tror ikke det er en must. Putt riktig mengde med vann og ris, og bruker klebrig ris, den som heter glutinous rice, ikke jasmin.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...