AnonymBruker Skrevet 27. september 2018 #1 Skrevet 27. september 2018 Hva slags type ris og fremgangsmåte? Jeg klarer aldri å kopiere denne hjemme. Anonymkode: 97434...197
AnonymBruker Skrevet 27. september 2018 #2 Skrevet 27. september 2018 Bruk Jasminris og riskoker. Du kan jo klare det uten riskoker og, men jasminris er viktig. Anonymkode: c132b...6f1
kimchi wasabi Skrevet 27. september 2018 #3 Skrevet 27. september 2018 En bra riskoker er viktig og, men tror ikke det er en must. Putt riktig mengde med vann og ris, og bruker klebrig ris, den som heter glutinous rice, ikke jasmin.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå