Gjest haze Skrevet 23. september 2018 #1 Del Skrevet 23. september 2018 Har et spørsmål i forhold til opptining av kjøtt. Dypfryst vakumpakket biffkjøtt ble i dag tint opp i en bolle med varmt vann før det ble stekt og spist. Jeg ble forferdelig dårlig i magen etter middagen (løs mage, uvel og svette). Kan det ha noe med opptiningen å gjøre til tross for at det var vakumpakket? aner ikke hvor lenge det har ligget i fryseren siden det ikke var min fryser. Har cøliaki, og virker som en gluten-reaksjon men har 100% sikkert ikke fått i meg gluten i dag. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1222099-tining-av-kj%C3%B8tt/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. september 2018 #2 Del Skrevet 23. september 2018 3 minutter siden, haze skrev: Har et spørsmål i forhold til opptining av kjøtt. Dypfryst vakumpakket biffkjøtt ble i dag tint opp i en bolle med varmt vann før det ble stekt og spist. Jeg ble forferdelig dårlig i magen etter middagen (løs mage, uvel og svette). Kan det ha noe med opptiningen å gjøre til tross for at det var vakumpakket? aner ikke hvor lenge det har ligget i fryseren siden det ikke var min fryser. Har cøliaki, og virker som en gluten-reaksjon men har 100% sikkert ikke fått i meg gluten i dag. Man skal aldri tine noe i varmt vann. Man skal bruke iskaldt vann, det vil trekke kulden ut av kjøttet. Ikke tar det lengre tid heller, tvert i mot. Det beste er selvfølgelig å tine i kjøleskap over natten. Anonymkode: e9c86...aeb Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1222099-tining-av-kj%C3%B8tt/#findComment-22228468 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. september 2018 #3 Del Skrevet 23. september 2018 55 minutter siden, AnonymBruker skrev: Man skal aldri tine noe i varmt vann. Man skal bruke iskaldt vann, det vil trekke kulden ut av kjøttet. Ikke tar det lengre tid heller, tvert i mot. Det beste er selvfølgelig å tine i kjøleskap over natten. Anonymkode: e9c86...aeb Nei, det beste er å tine maten raskest mulig uten at noen deler av kjøttet får så høy temperatur at bakteriene begynner å kose seg. Tining i kaldt vann er det beste kompromisset mellom tid og sikkerhet. Kjøleskap over natten er en gammel myte som er tilbakevist. Anonymkode: dce31...762 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1222099-tining-av-kj%C3%B8tt/#findComment-22228816 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. september 2018 #4 Del Skrevet 23. september 2018 1 time siden, haze skrev: Har et spørsmål i forhold til opptining av kjøtt. Dypfryst vakumpakket biffkjøtt ble i dag tint opp i en bolle med varmt vann før det ble stekt og spist. Jeg ble forferdelig dårlig i magen etter middagen (løs mage, uvel og svette). Kan det ha noe med opptiningen å gjøre til tross for at det var vakumpakket? aner ikke hvor lenge det har ligget i fryseren siden det ikke var min fryser. Har cøliaki, og virker som en gluten-reaksjon men har 100% sikkert ikke fått i meg gluten i dag. Nei, det er nok ikke årsaken. Kjøtt blir ikke dårlig av å tines raskt i varmt vann for så å stekes. Dette gjør jeg ofte, og aldrk blitt dårlig av det. Oksekjøtt kan ligge i 2-3 år i fryser uten å bli dårlig. Anonymkode: a0f1f...bdb Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1222099-tining-av-kj%C3%B8tt/#findComment-22228836 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest haze Skrevet 28. september 2018 #5 Del Skrevet 28. september 2018 På 23.9.2018 den 22.33, AnonymBruker skrev: Nei, det er nok ikke årsaken. Kjøtt blir ikke dårlig av å tines raskt i varmt vann for så å stekes. Dette gjør jeg ofte, og aldrk blitt dårlig av det. Oksekjøtt kan ligge i 2-3 år i fryser uten å bli dårlig. Anonymkode: a0f1f...bdb okei, da har jeg nok blitt sporsmittet av gluten. gikk heldigvis over! Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1222099-tining-av-kj%C3%B8tt/#findComment-22250565 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå