AnonymBruker Skrevet 12. september 2018 #1 Skrevet 12. september 2018 Prøvde meg på hjemmelaget frappe. Det ble som våt snø, ikke sånn kornete som fra f.eks. Starbucks. Min fremgangsmåte: lage kaffe, kjøle den ned. Blande med melk og sirup. Ca 30 isbiter. Noen tips? Hva gjorde jeg galt? Anonymkode: 89cc7...f6b
AnonymBruker Skrevet 12. september 2018 #2 Skrevet 12. september 2018 Ingen som vet? Anonymkode: 89cc7...f6b
AnonymBruker Skrevet 12. september 2018 #3 Skrevet 12. september 2018 Spørs hvor stort volum du lagde, men på meg høres det ut som om du har brukt alt for mange isbiter. Anonymkode: 35e93...2da
vimsefrøken Skrevet 12. september 2018 #4 Skrevet 12. september 2018 Bytt ut isbiter med vaniljeis så vil du få riktig konsistens. Selv koker jeg kaffe og kjøler ned. Tilsetter sjokoladesirup og vaniljeis og kjører i blender, perfekt konsistens. 1
AnonymBruker Skrevet 12. september 2018 #5 Skrevet 12. september 2018 Kanskje tips og råd her? https://www.google.no/amp/amp.myrecipes.com/recipe/mocha-frapp Anonymkode: 345f3...417
AnonymBruker Skrevet 12. september 2018 #6 Skrevet 12. september 2018 Takk for tips, damer! Anonymkode: 89cc7...f6b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå