AnonymBruker Skrevet 10. september 2018 #1 Skrevet 10. september 2018 Hei Jeg skal ha 30 årslag for familie og venner, vi blir totalt 50 stk. jeg har valgt og gjøre litt annet i mitt 30 årslag for jeg ønsket ikke den typiske fylle festen. Så gjestene skal få servert en 3 retters gourmetmiddag, alt laget fra bunnen av meg selv. alt av drikke er også hjemmelaget/hjemmebrygget (2 typer øl, 2 typer cider, 2 typer brus, og likør med og uten alkohol, i tilleg blir det drinker i baren etter selve middagen) øl og brus er 0,5l flasker og cider 0,35l flasker Men spørsmålet er att vi vurderer drikkebonger da 3 i familien er veldig harde på flaska og ser ikke selv hvor ufyselige de blir etter litt for mye drikke, dette skal være en kveld jeg også vil hygge meg så derfor er fri bar uaktuelt. men så er spørsmålet hvordan løse dette med bonger, gi alle gjestene 4 eller 5 bonger totalt hver? ha servitørene til og servere gjestene med drikke maks 3 ganger under middagen og gi ut 2 bonger til hver? i tilleg til dette blir det også servert velkomstdrink til alle gjestene og likør til kaffen. Hvordan ville dere ha løst dette? middagen starter kl 17 og selve middagene er regnet og være ferdig i 8 tiden. festen kommer så og maks holde på til 12/ 1 tiden da vi skal være ute av lokalet senest 2. Anonymkode: b5a23...1de
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå