AnonymBruker Skrevet 9. september 2018 #1 Del Skrevet 9. september 2018 Lagde den forrige mandag. Ville dere spist den? Har vært i kjøleskapet siden da Anonymkode: 9c9a4...501 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Million Skrevet 9. september 2018 #2 Del Skrevet 9. september 2018 NEI. Holdbarhet i kjøleskapet på restemat er 2-3 dager maks. En ukes gammel mat hadde jeg ikke spist. Den går i søpla (matavfall). 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. september 2018 #3 Del Skrevet 9. september 2018 32 minutter siden, AnonymBruker skrev: Lagde den forrige mandag. Ville dere spist den? Har vært i kjøleskapet siden da Anonymkode: 9c9a4...501 Siden du sier "grateng", er det kanskje noen melkeprodukter involvert? Og pølser blir sure. Nei, ikke spis. Kast. Anonymkode: 22c04...1c5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. september 2018 #4 Del Skrevet 9. september 2018 Allerede kastet, og varmet opp ny grateng fra fryseren😁 Anonymkode: 9c9a4...501 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. september 2018 #5 Del Skrevet 9. september 2018 10 minutter siden, AnonymBruker skrev: Allerede kastet, og varmet opp ny grateng fra fryseren😁 Anonymkode: 9c9a4...501 Bra, så da er du i blant oss i morgen også 😉 Anonymkode: 22c04...1c5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Inwe Skrevet 12. september 2018 #6 Del Skrevet 12. september 2018 På 9.9.2018 den 20.32, Million skrev: NEI. Holdbarhet i kjøleskapet på restemat er 2-3 dager maks. En ukes gammel mat hadde jeg ikke spist. Den går i søpla (matavfall). Da spiser vi mye dårlig mat. Jeg lager det aller meste på søndager også spiser vi det frem til fredag. Går helt fint det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. september 2018 #7 Del Skrevet 12. september 2018 21 minutter siden, Inwe skrev: Da spiser vi mye dårlig mat. Jeg lager det aller meste på søndager også spiser vi det frem til fredag. Går helt fint det. Enig. Mat som er skikkelig varmebehandlet og forsvarlig nedkjølt og oppbevart holder fint i hvert fall i fem dager. Anonymkode: dbf88...16a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå