AnonymBruker Skrevet 9. september 2018 #1 Skrevet 9. september 2018 Eller er den til å lage drikke av? Evt. hva er forskjellen? Anonymkode: a6a5f...a32
Millimani Skrevet 9. september 2018 #2 Skrevet 9. september 2018 Bilde? Eller i det minste en forklaring på hva "denne" er 1
AnonymBruker Skrevet 9. september 2018 #4 Skrevet 9. september 2018 Å «denne» er? 😛 Anonymkode: fd438...c36
AnonymBruker Skrevet 9. september 2018 #5 Skrevet 9. september 2018 Haha sorry, glemte linken😂 https://meny.no/varer/drikke/sjokoladedrikk/regia-kakao-7622300473983 Det står 100% kakao. Anonymkode: a6a5f...a32
AnonymBruker Skrevet 9. september 2018 #6 Skrevet 9. september 2018 Kan brukes til baking og koke kakao. Oppskrift på pakken. Anonymkode: 93a98...1e7 1
Gjest Stella Rose Skrevet 9. september 2018 #7 Skrevet 9. september 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Haha sorry, glemte linken😂 https://meny.no/varer/drikke/sjokoladedrikk/regia-kakao-7622300473983 Det står 100% kakao. Anonymkode: a6a5f...a32 Det kan den helt sikkert, jeg har brukt nesquik og det gikk helt fint.
AnonymBruker Skrevet 9. september 2018 #8 Skrevet 9. september 2018 2 minutter siden, Stella Rose skrev: Det kan den helt sikkert, jeg har brukt nesquik og det gikk helt fint. Oi, i nesquik er det jo sukker, ble ikke det fryktelig søtt og mye mindre kakaosmak? Jeg lurer på om den kan brukes som vanlig bakekakao, ikke som noe annet ale det nesquik blir. Anonymkode: a6a5f...a32 1
Millimani Skrevet 9. september 2018 #9 Skrevet 9. september 2018 (endret) 7 minutter siden, AnonymBruker said: Haha sorry, glemte linken😂 https://meny.no/varer/drikke/sjokoladedrikk/regia-kakao-7622300473983 Det står 100% kakao. Anonymkode: a6a5f...a32 Nederst i høyre hjørne så står det "chat med oss" så du kan spørre der Men det står jo i linken at det er sjokoladedrikk, og går du inn på Freia sin nettside så ser du den under drikke: https://www.freia.no/produkter/regia-original-kakao-(260-g)?p=1715&provider={D193998A-4A6D-4EA5-BAA8-209357B27A09} For baking gjelder bakekakao: https://www.freia.no/produkter/freia-bakekakao-(250-g)?p=2052&provider={D193998A-4A6D-4EA5-BAA8-209357B27A09} Endret 9. september 2018 av Millimani
AnonymBruker Skrevet 9. september 2018 #10 Skrevet 9. september 2018 5 minutter siden, Millimani skrev: Nederst i høyre hjørne så står det "chat med oss" så du kan spørre der Men det står jo i linken at det er sjokoladedrikk, og går du inn på Freia sin nettside så ser du den under drikke: https://www.freia.no/produkter/regia-original-kakao-(260-g)?p=1715&provider={D193998A-4A6D-4EA5-BAA8-209357B27A09} For baking gjelder bakekakao: https://www.freia.no/produkter/freia-bakekakao-(250-g)?p=2052&provider={D193998A-4A6D-4EA5-BAA8-209357B27A09} Men hva er forskjellen da, det står jo 100% kakao på begge? Anonymkode: a6a5f...a32
AnonymBruker Skrevet 9. september 2018 #11 Skrevet 9. september 2018 Du kan fint bruke vanlig kakao til baking. Vi bruker ikke noe annet enn det. Anonymkode: c4c3f...31c 1
AnonymBruker Skrevet 9. september 2018 #12 Skrevet 9. september 2018 Jeg bruker den til baking, mindre bitter enn bakekakao 👍 Anonymkode: 2f568...5f2
Splittbinders Skrevet 9. september 2018 #13 Skrevet 9. september 2018 De er veldig like, men den til baking har litt kraftigere smak. Det går så klart fint å bruke drikkekakao til baking, jeg har brukt det mange ganger. Usikker på om jeg egentlig smaker forskjell...
Ullvott Skrevet 9. september 2018 #14 Skrevet 9. september 2018 Forskjellen på bakekakao og originalkakao er at bakekakaoen er litt mørkere. Begge kan brukes til baking og begge kan brukes til å drikke. Bakekakaoen kom på markedet for en del år siden, men før dette var det kun originalkakao som var på markedet, og tro det eller ei; det ble bakt sjokoladekaker før de skapte et kunstig behov for bakekakao, også. 5
AnonymBruker Skrevet 9. september 2018 #15 Skrevet 9. september 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Jeg bruker den til baking, mindre bitter enn bakekakao 👍 Anonymkode: 2f568...5f2 Akkurat nå, Splittbinders skrev: De er veldig like, men den til baking har litt kraftigere smak. Det går så klart fint å bruke drikkekakao til baking, jeg har brukt det mange ganger. Usikker på om jeg egentlig smaker forskjell... Kanskje man kan redusere litt av sukkermengden i røra siden den er mindre bitter. Så blir kaka litt "sunnere" også Anonymkode: a6a5f...a32
AnonymBruker Skrevet 9. september 2018 #16 Skrevet 9. september 2018 1 minutt siden, Ullvott skrev: Forskjellen på bakekakao og originalkakao er at bakekakaoen er litt mørkere. Begge kan brukes til baking og begge kan brukes til å drikke. Bakekakaoen kom på markedet for en del år siden, men før dette var det kun originalkakao som var på markedet, og tro det eller ei; det ble bakt sjokoladekaker før de skapte et kunstig behov for bakekakao, også. Takk for info. Da går nok den også veldig bra. Bakekakao kan være fin for en kraftig konfektsmak for voksen da kanskje. Anonymkode: a6a5f...a32
Ariana807 Skrevet 9. september 2018 #17 Skrevet 9. september 2018 Jeg merket en gang. Jeg har bakt mye med vanlig kakao. Den er billigere og jeg har derfor brukt den. Men en gang kjøpte jeg bakekakao, og damn! Stor forskjell på smaken i brownisen jeg laget! Enorm forskjell. Så nå bruker jeg kun bakekakao til baking. Begge kan selvsagt brukes, men min erfaring tilsier bedre smak i bakverket med bakekakao 1
Ullvott Skrevet 9. september 2018 #18 Skrevet 9. september 2018 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Takk for info. Da går nok den også veldig bra. Bakekakao kan være fin for en kraftig konfektsmak for voksen da kanskje. Anonymkode: a6a5f...a32 Jeg har egentlig ikke tenkt så mye på det, men du er nok inne på noe der. Det er bare å prøve seg litt fram!
AnonymBruker Skrevet 9. september 2018 #19 Skrevet 9. september 2018 51 minutter siden, Ariana807 skrev: Jeg merket en gang. Jeg har bakt mye med vanlig kakao. Den er billigere og jeg har derfor brukt den. Men en gang kjøpte jeg bakekakao, og damn! Stor forskjell på smaken i brownisen jeg laget! Enorm forskjell. Så nå bruker jeg kun bakekakao til baking. Begge kan selvsagt brukes, men min erfaring tilsier bedre smak i bakverket med bakekakao Brownie skal jo gjerne være litt mørk og kraftig i smaken, kanskje det blir bedre i vanlig sjokoladekake. Anonymkode: a6a5f...a32
AnonymBruker Skrevet 9. september 2018 #20 Skrevet 9. september 2018 4 timer siden, Millimani skrev: Nederst i høyre hjørne så står det "chat med oss" så du kan spørre der Men det står jo i linken at det er sjokoladedrikk, og går du inn på Freia sin nettside så ser du den under drikke: https://www.freia.no/produkter/regia-original-kakao-(260-g)?p=1715&provider={D193998A-4A6D-4EA5-BAA8-209357B27A09} For baking gjelder bakekakao: https://www.freia.no/produkter/freia-bakekakao-(250-g)?p=2052&provider={D193998A-4A6D-4EA5-BAA8-209357B27A09} Det står ikke at det er en sjokoladedrikk, det står at det er 100 % kakao. Derimot har nettbutikken gruppert den sammen med sjokoladedrikker fordi det er mulig å lage sjokoladedrikk av den. Her er Regia Sjokoladedrikk til sammenlikning. Anonymkode: 7c5c2...5be
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå