SnappleIsland Skrevet 1. september 2018 #1 Skrevet 1. september 2018 Fikk en flaske Cassandra solbærvin. Likte ikke smaken. Liker ikke vin så godt. Leste på internett at folk marinerer kjøtt i vin. Kan jeg prøve å marinere kotelettene i solbærvinen over natten?
AnonymBruker Skrevet 1. september 2018 #3 Skrevet 1. september 2018 Ja, det vil jeg tro går fint. Jeg lager noen ganger en marinade med blant annet solbærsaft, jeg liker den i hvert fall godt! Anonymkode: 3d53a...11a 2
AnonymBruker Skrevet 1. september 2018 #4 Skrevet 1. september 2018 1-2 spiseskjeer solbærsirup i en kjøttgryte til 4 er en ganske vanlig smakstilsetning, så jeg vil tro at det skal gå bra. Det er uansett ikke veldig dyrt å prøve med en kotelett. Anonymkode: 82b1a...870 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå