AnonymBruker Skrevet 29. august 2018 #1 Skrevet 29. august 2018 Har en kjempegod sjokoladekakeoppskrift som jeg har lyst til å prøve å bake som muffins pga. å lettere kunne dele opp og porsjonere. Så begynte jeg å tenke på oppskriften. Kan jeg bruke samme oppskrift så lenge jeg justerer temperatur og steketid? Anonymkode: 86fda...ace
solmåneogstjerner Skrevet 29. august 2018 #2 Skrevet 29. august 2018 Ja. Samme oppskrift. Stek i ca 10 min på litt høyere temperatur, 200-225 grader. Men de må sikkert stå litt lenger. Følg med.
AnonymBruker Skrevet 29. august 2018 #3 Skrevet 29. august 2018 Akkurat det jeg gjør verdens beste sjokoladekake, som opprinnelig er til rundform - men jeg lager både som formkake i brødform og som muffins, alt ettersom. Bare justerer stekinga, eneste forskjellen, sånn i tillegg til hva jeg tilsetter røra av sjokoladebiter, nøtter el.l Anonymkode: 37cab...566
applestories Skrevet 30. august 2018 #4 Skrevet 30. august 2018 Jeg har gjort det andre veien - fra muffins til kake. Funket fint så lenge man passer på steketiden.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå