Snabeltann Skrevet 29. august 2018 #1 Skrevet 29. august 2018 Har plukket... Masse! 😄 Men hva skal jeg gjøre med dem? Tips til gode retter, annet enn å ha de i en villtgryte eller på pizza? Hva liker du å bruke kantarell til?
AnonymBruker Skrevet 29. august 2018 #2 Skrevet 29. august 2018 Har de til biffen. Steker de og har på fløte i panna på slutten 😁 Anonymkode: c2dc8...ecf 1
Gjest Overrasket Skrevet 29. august 2018 #3 Skrevet 29. august 2018 Hvitløk, sjalottløk, pepper, fløte og godt smør. Hjemmelaget grovbrød og en flaske beaujolais mmmh ...
AnonymBruker Skrevet 29. august 2018 #4 Skrevet 29. august 2018 Jeg lager suppe og drysser over sprøstekt bacon. Anonymkode: ff9ce...259 1
T-Rex Skrevet 29. august 2018 #5 Skrevet 29. august 2018 Kantareller, smør, fløte, pasta, salt og pepper...
Snabeltann Skrevet 29. august 2018 Forfatter #6 Skrevet 29. august 2018 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg lager suppe og drysser over sprøstekt bacon. Anonymkode: ff9ce...259 Har du noe omtrentlig oppskrift?
AnonymBruker Skrevet 29. august 2018 #7 Skrevet 29. august 2018 Soppsuppe! Kan gjerne kjøpe en eller to slag til om du ønsker 😍 åh jeg skulle ønske vi hadde kantareller her 😭 Anonymkode: 2d658...e64
Atea Skrevet 29. august 2018 #8 Skrevet 29. august 2018 Tørk de som er til overs, eller lag soppsaus, evt. forvelle og fryse.
AnonymBruker Skrevet 30. august 2018 #9 Skrevet 30. august 2018 Smørstekt med bare litt salt og pepper på godt brød eller loff ... Nam. Surret med løk, hvitløk og en skvett kremfløte, som pastasaus eller bifftilbehør. På toppen av et dansk smørbrød, med god, grov leverpostei og tørrsaltet bacon. Anonymkode: 2e3fb...b96
Jerry Lee Skrevet 30. august 2018 #10 Skrevet 30. august 2018 Fikk det servert i tjukk brun saus til kjøttkaker en gang. Det var godt.
T-Rex Skrevet 30. august 2018 #11 Skrevet 30. august 2018 (endret) https://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/boeuf-bourguignon/ Bytt ut sjampinjong med kantarell (kanskje litt mer også). Blancher gjerne bacon, for å fjerne noe av røyksmaken, som ellers kan overdøve en smule. Originalt er det jo ikke bacon som brukes i denne retten, men "lard rance". Én kvadratcentimeter laurbærblad holder, for tørket laurbærblad. Er det friskt, er det ok med litt mer. Endret 30. august 2018 av T-Rex
AnonymBruker Skrevet 30. august 2018 #12 Skrevet 30. august 2018 Hvor bor du? Hvor har du funnet kantareller ? Anonymkode: 6e2a3...0e6 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå