AnonymBruker Skrevet 29. august 2018 #1 Skrevet 29. august 2018 Liker best hjemmelaget, men er greit å ha noen toro-produkter på lur for litt travlere dager. Selv liker jeg å tilsette mais, løk, gulrot, paprika i kyllinggrytene, samt kylling selvsagt Kan også bruker rester av grønnsaker om jeg har eller bønner. Anonymkode: 44e88...a34
SPOCA Skrevet 29. august 2018 #2 Skrevet 29. august 2018 Det er stort sett tomat- eller ertesuppene jeg bruker, og pleier da å ha pølsebiter i ertesuppen, og gjerne ekstra makaroni i tomatsuppen. 1
Gjest Kritt Skrevet 29. august 2018 #3 Skrevet 29. august 2018 Ekstra løk og hvitløk gjør susen. Gjerne også andre grønnsaker om man har, men løk og hvitløk gir mest smak.
Nuith Skrevet 29. august 2018 #4 Skrevet 29. august 2018 Tomatsuppe: ekstra makaroni, ekstra mye melk, og kokte egg. Fiskesuppe: ekstra fløte og masse fiskebiter. Kanskje litt reker også. Andre ferdigsupper har jeg ikke spist på mange år. 1
AnonymBruker Skrevet 29. august 2018 #5 Skrevet 29. august 2018 For tomatsuppen. Kok opp melk med smeltet smør, ca 4-5dl til sammen, ha i salt og pepper og kok spinat i et par minutter. Sil væsken i et målebeger og tilsett vann til du har 1 liter til sammen, og bruk dette til å koke suppen. Kok makaroni i suppen, og tilsett spinaten og kokt egg til slutt. Kjempegodt Anonymkode: a153d...816 2
HalldirV2 Skrevet 29. august 2018 #6 Skrevet 29. august 2018 (endret) Slenger oppi litt pølsebiter i tomatsuppa, litt chili, egg, rømme og en dæsj extra virgin oil. Av og til litt fullkornspasta, om jeg har lyst på et litt mer mettende måltid. Endret 29. august 2018 av HalldirV2
AnonymBruker Skrevet 29. august 2018 #7 Skrevet 29. august 2018 Liker godt de små kjøttbollene i tomatsuppa. Gjerne meksikansk type (de er mer krydret). Tar gjerne litt matfløte i også. Makraoni og egg er også godt i. Anonymkode: c042b...823
AnonymBruker Skrevet 29. august 2018 #8 Skrevet 29. august 2018 Idéen om å "pimpe" posesupper kommer fra posesuppereklamen, bare så det er sagt. Det er et gammelt markedsføringstriks som Toro har fulgt gjennom hele posesuppehistorien, dvs undersøkelser viser at folk liker å føle at de tilfører suppen noe, og lager litt mat selv likevel når de bare rører pulver ut i vann og koker opp. Derav tipsene bakpå posen til hva som kan tilsettes. Og melkeskvetten som skal oppi noen supper kunne fint vært erstattet med tørrmelk og dermed gjort overflødig, det gjøres bare på denne måten for at suppen skal selge mer. Posesupper er ekstremt salte (helt hisides saltinnhold faktisk), og fulle av industribuljong og smaksforsterker. Den underliggende industrielle smaksprofilen forsvinner ikke uansett hva man tilsetter. Så jeg lar være, og lager heller suppene mine selv. Ikke tar det mer tid heller, særlig ikke om jeg når jeg lager posesuppe likevel skal stå og kutte opp ingredienser for å "supplere" med. Anonymkode: a557f...8f9 5
Jerry Lee Skrevet 29. august 2018 #9 Skrevet 29. august 2018 (endret) Avhengig av hva det er...men geitost, tyttebærsyltetøy, ripsgelé, einerbær, sopp og rødløk. Endret 29. august 2018 av Jerry Lee 2
Mkigjen Skrevet 29. august 2018 #10 Skrevet 29. august 2018 Fiskesuppen fra Rema er faktisk god å bruke som base, pimper de med ex fisk, gulerøtter, broccili creme fraishe og safran
AnonymBruker Skrevet 29. august 2018 #11 Skrevet 29. august 2018 Skjønner ikke helt greia med å "pimpe opp" posesuppe.. Hvis du først skal kutte grønnsaker og steke bacon eller kylling, så er det vel bare å lage hele suppa sjøl. For hjemmelaget, enkel tomatsuppe trenger man bare å koke opp en boks hakkede tomater, litt løk/hvitløk, krydder etter ønske, og spe det ut med buljong eller kraft. Mose litt med stavmikser om ønskelig, tilsette en dæsj fløte.. Tar seriøst fem minutter ekstra, og det er stor smaksforskjell. Anonymkode: 69b3e...540 3
AnonymBruker Skrevet 29. august 2018 #12 Skrevet 29. august 2018 Eneste toro vi bruker her i huset til vanlig er glutenfri brunsaus (fordi det er et herk å brune glutenfritt mel) Slenger i litt fond/vin/eplejuice/einebær/løk/solbærsyltetøy/pepper alt ettersom hva sausen skal brukes til. Eller koker ut steikepanna med en skvett vann og visper inn en liten spiseskje brunsauspulver til rask sjysaus. Anonymkode: 81694...430 1
AnonymBruker Skrevet 29. august 2018 #13 Skrevet 29. august 2018 Tomatsuppe pimpes ikke men serveres med makaroni og egg. i bergens fiskesuppe tilsetter jeg små biter av laks, finkuttet gulrot og purre. Blomkålsuppe tilsettes blomkål Anonymkode: 2ce6d...ab9 3
AnonymBruker Skrevet 29. august 2018 #14 Skrevet 29. august 2018 1 time siden, AnonymBruker skrev: Idéen om å "pimpe" posesupper kommer fra posesuppereklamen, bare så det er sagt. Det er et gammelt markedsføringstriks som Toro har fulgt gjennom hele posesuppehistorien, dvs undersøkelser viser at folk liker å føle at de tilfører suppen noe, og lager litt mat selv likevel når de bare rører pulver ut i vann og koker opp. Derav tipsene bakpå posen til hva som kan tilsettes. Og melkeskvetten som skal oppi noen supper kunne fint vært erstattet med tørrmelk og dermed gjort overflødig, det gjøres bare på denne måten for at suppen skal selge mer. Posesupper er ekstremt salte (helt hisides saltinnhold faktisk), og fulle av industribuljong og smaksforsterker. Den underliggende industrielle smaksprofilen forsvinner ikke uansett hva man tilsetter. Så jeg lar være, og lager heller suppene mine selv. Ikke tar det mer tid heller, særlig ikke om jeg når jeg lager posesuppe likevel skal stå og kutte opp ingredienser for å "supplere" med. Anonymkode: a557f...8f9 1 time siden, AnonymBruker skrev: Skjønner ikke helt greia med å "pimpe opp" posesuppe.. Hvis du først skal kutte grønnsaker og steke bacon eller kylling, så er det vel bare å lage hele suppa sjøl. For hjemmelaget, enkel tomatsuppe trenger man bare å koke opp en boks hakkede tomater, litt løk/hvitløk, krydder etter ønske, og spe det ut med buljong eller kraft. Mose litt med stavmikser om ønskelig, tilsette en dæsj fløte.. Tar seriøst fem minutter ekstra, og det er stor smaksforskjell. Anonymkode: 69b3e...540 Jeg er forsåvidt helt enig med dere, men dette er da helt irrelevant for denne tråden. Anonymkode: e5f6c...222 6
Anwa Skrevet 29. august 2018 #15 Skrevet 29. august 2018 Laget standard Toro tandoori i masse år. Har nylig lagt merke til serveringsforslaget på pakken, hiv i litt rødløk og brokkoli I tillegg og jommen meg, det gjorde faktisk retten minst fem ganger bedre. Anbefales virkelig! 1
T-Rex Skrevet 29. august 2018 #16 Skrevet 29. august 2018 Torosuppegrytene har blitt ubrukelige. Det er umulig å pimpe dem opp; de blir ikke bra uansett. Det var ikke sånn før i tiden. 1
AnonymBruker Skrevet 29. august 2018 #17 Skrevet 29. august 2018 Vi bruker av og til Lofoten eller Bergen fiskesuppe fra Toro. Pimper opp med massevis av reker, fløte i stedet for melk, revet gulrot. Funker veldig bra på dager der vi ikke har tid til mer enn 10-15 minutters "ferdigmat" Anonymkode: 118ad...61c 1
Zienna Skrevet 29. august 2018 #18 Skrevet 29. august 2018 8 timer siden, AnonymBruker skrev: Tomatsuppe pimpes ikke men serveres med makaroni og egg. i bergens fiskesuppe tilsetter jeg små biter av laks, finkuttet gulrot og purre. Blomkålsuppe tilsettes blomkål Anonymkode: 2ce6d...ab9 Akkurat som jeg gjør det Har laget både tomatsuppe og blomkålsuppe fra grunnen, men barnebarna ble skuffet. De liker best Toro-posene! Og jeg pimper som deg. 1
AnonymBruker Skrevet 30. august 2018 #19 Skrevet 30. august 2018 19 timer siden, AnonymBruker skrev: Idéen om å "pimpe" posesupper kommer fra posesuppereklamen, bare så det er sagt. Det er et gammelt markedsføringstriks som Toro har fulgt gjennom hele posesuppehistorien, dvs undersøkelser viser at folk liker å føle at de tilfører suppen noe, og lager litt mat selv likevel når de bare rører pulver ut i vann og koker opp. Derav tipsene bakpå posen til hva som kan tilsettes. Og melkeskvetten som skal oppi noen supper kunne fint vært erstattet med tørrmelk og dermed gjort overflødig, det gjøres bare på denne måten for at suppen skal selge mer. Posesupper er ekstremt salte (helt hisides saltinnhold faktisk), og fulle av industribuljong og smaksforsterker. Den underliggende industrielle smaksprofilen forsvinner ikke uansett hva man tilsetter. Så jeg lar være, og lager heller suppene mine selv. Ikke tar det mer tid heller, særlig ikke om jeg når jeg lager posesuppe likevel skal stå og kutte opp ingredienser for å "supplere" med. Anonymkode: a557f...8f9 Vi vet dette, det var ikke dette som er temaet. Du virker veldig forknytt. Anonymkode: 194d6...e0e 4
skruf Skrevet 30. august 2018 #20 Skrevet 30. august 2018 Det er tre Toro-produkter jeg bruker av og til; Tomatsuppe: tar i ekstra melk og ekstra makaroni. Har oppi egg, revet ost og pepper før jeg spiser. Mexicansk gryte: tar i endel chilli og bønner Viltsaus: tar i en dæsj fløte, litt rømme eller creme fraiche, litt brunost og tyttebærsyltetøy. Evt en liten klunk solbærsirup
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå