Gå til innhold

Hvor ofte lager du mat fra andre kulturer?


Effie

Hvor ofte lager du mat fra andre kulturer?  

  1. 1. Hvor ofte lager du mat fra andre kulturer?

    • Nesten hver dag
      5
    • Skjelden eller aldri
      2
    • 1-3 ganger i uken
      7


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hvor ofte lager jeg norsk mat er vel et enklere spørsmål å svare på, nemlig omtrent aldri. Vi lager italiensk (pizza, pasta), gresk (salat, moussaka), div asiatisk, spesielt thailandsk og masse annet.

Det eneste norske vi lager er vel når vi har laks.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...