AnonymBruker Skrevet 22. august 2018 #1 Skrevet 22. august 2018 Fik så lyst på lapskaus, og har sodd. H a gjør jeg. Sukkerkulør? Jevning? Fryste grønnsaker? Takk Anonymkode: 2ea8e...06e
AnonymBruker Skrevet 22. august 2018 #2 Skrevet 22. august 2018 Mer poteter for å tykne sodden, og mer grønnsaker. Men sodd har medisterboller i seg, det vil si at lapskausen da er av typen lys. Mørk lapskaus er med oksekjøtt og blir brun når man bruner kjøttet. Har du potetstappe pose kan det også brukes til å tyine sodden. Anonymkode: e5d41...904 3
AnonymBruker Skrevet 22. august 2018 #3 Skrevet 22. august 2018 Du kan ta en pose med potetmos for å tykne den Anonymkode: 15e7c...d31
Jerry Lee Skrevet 22. august 2018 #4 Skrevet 22. august 2018 (endret) 39 minutter siden, AnonymBruker skrev: Mer poteter for å tykne sodden, og mer grønnsaker. Men sodd har medisterboller i seg, det vil si at lapskausen da er av typen lys. Mørk lapskaus er med oksekjøtt og blir brun når man bruner kjøttet. Har du potetstappe pose kan det også brukes til å tyine sodden. Anonymkode: e5d41...904 Ja. Men heller mer poteter og gulrøtter enn potetstappe. Har opplevd lapskaus som smakte mest av posepotetstappe, og det var virkelig nedtur. Å mose noen av potetene og gulrøttene heller vil jeg foreslå. ☺ Endret 22. august 2018 av Jerry Lee
AnonymBruker Skrevet 22. august 2018 #5 Skrevet 22. august 2018 48 minutter siden, AnonymBruker skrev: Mer poteter for å tykne sodden, og mer grønnsaker. Men sodd har medisterboller i seg, det vil si at lapskausen da er av typen lys. Mørk lapskaus er med oksekjøtt og blir brun når man bruner kjøttet. Har du potetstappe pose kan det også brukes til å tyine sodden. Anonymkode: e5d41...904 Blir brun av å brune kjøttet? Alle grønnsakene også mener du? Anonymkode: 75561...0ac
AnonymBruker Skrevet 22. august 2018 #6 Skrevet 22. august 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Blir brun av å brune kjøttet? Alle grønnsakene også mener du? Anonymkode: 75561...0ac Bruner kjøtet i smør, da blir smør og kjøtt brunt, tar litt hvetemel i kjelen, slik det også stekes brunt, heller på vann, koker så lenge du selv vil, jeg liker ihjekokt kjøtt og koker dermed i flere timer, må da fylle opp med litt vann i ny og ne, når det er ca 20 min igjen før middagen skal være ferdig putter man i poteter, gulerøtter kålrabi og ellers de grønnsakene man vil ha i lapskausen, og passer på vannmengden da hvetemelet så klart har gjort at det blir mer grøtlignende saus og potetene har stivelse som også tykner sausen. Aldri brukt sukerkulør, da lapskausen blir brun av det brunede kjøttet, smøret og hvetemelet. Anonymkode: e5d41...904 2
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå