Gå til innhold

Hjemme-alternativ til restaurant-middag og fatøl?


Anbefalte innlegg

Gjest Datajente (i.i.)
Skrevet

Jeg har såååå lyst til å gå ut og ta en øl og spise god middag på en restaurant sammen med kjæresten min i dag, men så er det dette med økonomien da. Det er jo ikke sjelden vi er ute å spiser akkuratt heller... selv om vi er studenter! Derfor spør jeg om det er noen som har et godt alternativ til en halv-liter, senket belysning og deilig mat som kan utføres hjemme?

Rett og slett... gi meg middagstips som målerer seg med restaurant-besøk!

Takk!:)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Biff med bakt potet/pommes frites, god saus, champignonstuing og grønnsaker til. Det blir alltid samboeren min veldig glad for.

Gjest Anonymous
Skrevet

Senk belysningen, tenn stearinlys, server øl (om det er ønskelig, eller f.eks rødvin, eller brus da for sånne som meg, som ikke drikker hverken øl eller vin) og ja, gjerne biff. Biff er godt, men en god middag kan det også bli av renskåret svinekjøtt f.eks :)

Skrevet

Biff i fløte- og champignon saus! Bedre enn biffen du får på restaurant spør du meg :wow:

Skrevet

Blåskjell og øl, og hjemmelaget pommes frites.

Gjest Anonymous
Skrevet

Et alternativ til biff er hjemmelaget svinesnitzel. Dette er absoludt min favoritt! Du kjøper to fine stykker svinekjøtt(flatbif el.) og banker dem til ca en cm flate(kan gjøres med en hammer inpakket i folie om man ikke har kjøtt banker) Så vender man dem i mel, salt og pepper først, deretter egg, og deretter strøkavring og steker dem på relatit ster varme for å få dem sprø. Passer godt med en pepper eller fløtesaus og valgfrie grønsaker til.

Hjemmelaget pomfri som tilbehør er utroli godt, og må de jo klart friteres. Dette gjør at jeg får litt restaurant følelse i all fall. Det er jo lett å gjøre, bare å dele poteten opp i strimler og ha olje i en gryte. Når det bruser rund kanten på en tresleiv er det varmt nok. Huk å ikke ha oppi for mye i gangen, da blir oljen kald og trekker inn i potetene.

Skrevet
Hjemmelaget pomfri som tilbehør er utroli godt' date=' og må de jo klart friteres. Dette gjør at jeg får litt restaurant følelse i all fall. Det er jo lett å gjøre, bare å dele poteten opp i strimler og ha olje i en gryte. Når det bruser rund kanten på en tresleiv er det varmt nok. Huk å ikke ha oppi for mye i gangen, da blir oljen kald og trekker inn i potetene.[/quote']

Husk også å tørke av potetene godt før du friterer dem! Saker og ting som skal friteres bør være så tørre som mulig.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...