Gå til innhold

Virgin Territory


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Chastity

Hva mener gutter egentlig - er det negativt å treffe en jente på 27 som fortsatt ikke har "done the deed"??

Er det total turn-off, pirrende eller bare skremmende?

Chastity :oops:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Å, slett ikke noen turn-off... :kgblunk:

Det kommer helt an på hva slags person du er. Det er personligheten til en jente som en gutt forholder seg til, ikke hvor mange ganger hun har 'gjort det'. Antall samleier synes ikke, derimot hva sex (eller mangel på sex) har gjort med personligheten til en jente. Husk det.

Her er noen spørsmål du kan tenke over.

Fantaserer du om sex? Noen jenter blir fremdeles oppdratt til å se ned på sine egne seksuelle behov. Om man da også vokste opp i en familie med en god del følelses-kulde, og hvor de voksne hadde problemer med å uttrykke sin kjærlighet, så vil man ha vansker med å være åpen nok og kunne tilkjennegi sine seksuelle behov. Løsningen er jo bare å kaste seg ut i det, ikke godta det man lærte og ikke være redd for å feile litt i begynnelsen (selvsagt lettere sagt enn gjort, men det er ingen annen vei).

Har du fantasier som ikke er såkalt 'normale'? Gjør de at du skammer deg over det som har med sex å gjøre? Ta det med ro. Det fins ingen seksuell legning, tilbøyelighet eller lyst under denne himmel, som det ikke er mulig å finne andre som deler. Det gjelder bare å oppdage dem du passer sammen med seksuelt. Ha et åpent sinn. Vær tålmodig. Prøv deg frem.

Pleier du din kropp? Er du fornøyd med den? En jente må være komfortabel med sin kropp, slik at hun kan overbevise seg selv om at gutter vil like den. Selvtillit er nødvendig. Det kreves litt mot for å innlede et forhold til et annet menneske. Det kreves enda mer mot når forholdet blir så personlig at sex kommer inn i bildet. Dette motet får en jente ved å ha et godt forhold til sin kropp, pleie den og like den. Om hun liker seg selv, vil naturligvis gutter også like henne. Det gjelder bare å ta dette som en selvfølge.

Liker du å vise frem kroppen? Tar du på deg klær som viser den frem? Husk at gutter ofte (alltid) bedømmer en jente ut i fra det første, visuelle inntrykket. Dette er kanskje dumt (det yttre er langt i fra alt som vi ønsker oss) men er allikevel viktig. Ikke ha noen illusjoner om noe annet. Du blir ikke billig om du gjør deg fin.

Hva er din grunnleggende holdning til gutter? Har du respekt for dem, eller synes du de er 'dumme', 'barnslige', 'ekle' ? Husk at din oppfatning om gutter ofte henger sammen med gutters oppfatning om deg. Det er ikke slik at vi har en forutbestemt oppfatning om jenter generelt. Om vi har det, så skyldes det typisk en eller annen tragisk erfaring, og det er kanskje i dette at mange problemer ligger, at man ikke er i stand til å se individuelt, men bare generelt. Tragiske erfaringer må overvinnes og forbipasseres, ellers er man dømt til et liv i ufrihet og isolasjon.

Er du blyg og har problemer med sosial omgang? En gutt vil alltid verdsette gode sosiale egenskaper hos en jente, og i dette ligger det at hun ikke isolerer seg. Du kan godt være sjenert og tilbakeholden (dette er positive egenskaper), bare du ikke har en manglende evne til å omgås andre og sette deg inn i og forutse andres ønsker og behov. Dårlige sosiale egenskaper er en turn-off, uansett hvor sexy hun ellers måtte være. Om du merker at jenta er selvopptatt og har dårlig innlevelse, så kan mangel på erfaring være litt skremmende, ja.

Men vet du hva ... mangel på erfaring er en større turn-on enn turn-off for de aller fleste! Jeg tror jeg har de fleste av hankjønn med meg når jeg sier dette. Hva slags jenter vil vi ha? Det er bedre med en jente med for lite enn for mye erfaring. Det tekniske med sex kan alltid læres, om jenta har den rette personligeten og den rette innstillingen. Det er personligheten det kommer an på.

Elefanten

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous
Det er bedre med en jente med for lite enn for mye erfaring. Det tekniske med sex kan alltid læres, om jenta har den rette personligeten og den rette innstillingen.

Men hvis du møter en som overhode ikke er inntresert og lære,da er det totalt turn off. :o

Ligger bare der som en stokk og tar imot

Får liksom den følelsen at...er han ikke ferdig snart :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sevfølgelig er det ikke "turn-off", men man vil jo spørre seg selv hvorfor personen har ventet så lenge. Det er allikevel lærevilligheten som er viktig i selve akten. Gi beskjed på forhånd at du er jomfru, da slapper du bedre av selv, og slipper følelsen av å måtte prestere. Det er allikevel viktig at du ikke ligger som en panke og lurer på hva du skal gjøre, DET er "turn-off". Den første vil nok uansett se på det som et privilegium å være den utvalgte.

Ikke tenk så mye under selve akten, men føl med kroppen din hva som skjer, da blir det hele så mye bedre! :sjarmor:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...