Gå til innhold

Steke biff - hvordan?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest manic

Hvis du lar den ligge i marinade et-to døgn bestående av olje,noe surt (sitronsaft eller vinedikk),noe søtt (honning eller sukker) og krydder så er du _langt_ på vei mot en mørerer biff. Litt salt kan du også ha i marinaden, ikke mye bare litt som binder saftene tror jeg :)

Steketiden avhenger av hvor blodig du liker biffen, jeg har ikke helt oversikten. Vi pleier å steke den to-tre minutter på hver side og da er den stekt utenpå og blodig inni, yummy! Supertrikset hos oss er marinaden!

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/121397-steke-biff-hvordan/#findComment-1890581
Del på andre sider

Annonse

Utenfor. Jeg legger den på en tallerken (gjerne med et lokk på), mens jeg lager soppstuingen i samme panne som biffen ble stekt i (får med seg all den gode smaken).

Kordan laga du soppstuing? Er det kun snakk om å steike sopp eller er soppstuing noko spesielt? :oops:

Blir svolta på heile greia no eg....

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/121397-steke-biff-hvordan/#findComment-1894520
Del på andre sider

Jeg pleier å steke hakket løk og hvitløk, så har jeg i skivet sopp som jeg steker myk. Tilsetter en teskje sennep, litt worcestershiresaus, noen ganger hakket chili, ørlite fond/buljong, et par skjeer crème fraîche/rømme og litt fløte (eller bare en av delene, avhengig av hva jeg har).

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/121397-steke-biff-hvordan/#findComment-1894617
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...